Vrăjitorie şi prostie fără limite

Înzestrate cu puteri supraomeneşti, vrăjitoarele zilelor noastre rezolvă non-stop şi la minut necazurile ieşenilor loviţi de soartă sau în amorul propriu. Practicantă a magiei albe, ghicitoarea Maria scapă oamenii cât ai clipi de probleme, le citeşte viitorul în cafea şi cărţi de tarot, face incantaţii speciale pentru cei singuri şi alte trucuri cunoscute doar de cei cu har:

“Cu puterile cu care m-a înzestrat Dumnezeu, pot ajuta persoane care au probleme în dragoste, profesie, sănătate, obstacole, alcoolism sau orice problemă legată de familie”, spune Maria, vrăjitoare şi ghicitoare de profesie, din spatele receptorului.

În trecut se putea ajunge la astfel de „tămăduitoare” doar prin cunoştinţe, dar acum le găseşti şi în anunţurile de mică publicitate cu oferte care mai de care mai atractive. Indiferent că e vorba de un divorţ, decepţie în dragoste, boală sau faliment aceste femei promit soluţionarea în câteva şedinţe de purificare spirituală sau… monetară a tuturor necazurilor:

Trebuie să vii la mine acasă, acum nu pot să îţi dau prea multe detalii prin telefon, dar ai să vezi că bărbtul tău se va întoarce la tine. Lasă asta în grija mea, ghicitoarea Maria, şi vei vedea că totul va fi bine. Poţi aduce şi o poză cu el, pentru că sigur cineva i-a luat minţile. Mii de cazuri am rezolvat!!! Cititul în cafea e 50 lei şi în cărţi costă 100 lei”, ne spune „binefăcătoarea” Maria crezând că suntem clineţi.

Eu nu am prea mulţi bani, am ceva dar sunt şomeră. Vreau să îmi rezolv cu orice preţ necazul ăsta. Îmi vreau soţul înapoi”, insistăm noi pentru a vedea până unde merge interlocutoarea.

Lasă că vedem noi ce facem la faţa locului. Tu adu banii care îi ai.

Până acum, nu se ştie de nici un caz rezolvat dar cert e că mulţi apelează la aceste servicii pseudo-ezoterice, începând de la săraci până la persoane cu funcţii importante.

Telefonul vrăjitoarei Maria sună mai tot timpul ocupat: probabil că globul de cristal îi arată sfârşitul lumii. Deci, trebuie să insistaţi puţin mai mult pentru a obţine o astfel de audienţă. După aceea… puteţi dormi liniştiţi, grija banilor va dispărea subit. Cu siguranţă!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *