Zavo, facuta praf de unul dintre cei mai apropiati prieteni: “E huiduita de toti! Ea jubileaza ca a murit ma-sa!”

Funeraliile Marioarei Zavoranu tocmai au fost amanate, iar Oana e in razboi cu toti oamenii din jur. Dincolo de faptul ca a interzis accesul in cimitir, vedeta l-a facut cu ou si cu otet si pe Marculescu, unul dintre fostii ei buni prieteni.

Oana Zavoranu a refuzat sa faca din mormantul mamei sale loc de pelerinaj, asa ca a inchis portile cimitirului Eternitatea, angajand o armata de bodyguarzi, pentru ca nimeni sa nu aiba acces inauntru. Costin Marculescu i-a trimis un mesaj prin care a anuntat-o ca vrea sa aprinsa o lumanare, insa vedeta l-a facut praf la o emisiune TV:

Oana a plans (captura Antena 1)

Oana a plans (captura Antena 1)

“Marculescu ala e o rusuine nationala. De cate ori l-am ajutat si acum vrea sa se duca la cmitir sa filmeze si sa vanda filmarile. El sta si se roaga de Pepe sa-l inmormanteze, ca nu are cine. Sa-si vada de treaba lui si de nevestele care-l lasa”, a declarat Oana. Vorbele vedetei nu au ramas fara raspuns de la Marculescu, cel care a taxat-o grav pentru atitudinea de vineri, cand vedeta si-a jignit mama decedata:

“Inmormantarea ar trebui sa fie publica, sa intre toata lumea, sa filmeze toata lumea. Nu ma intereseaza parerea ei, poate sa spun ace vrea. Ce circ e acolo la cimitir, s-a adunat toata lumea, o huiduie toti. Eu i-am dat un mesaj prin care i-am zis ca vreau sa ma duc 20 de minute la cimitir. Nu mi-a raspuns. Ce condoleante sa ii trimit, cand ea jubileaza ca a murit ma-sa?”, a declarat Marculescu,

La cimitirul Oanei Zavoranu e haos

La cimitirul Oanei Zavoranu e haos
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *