Poze incendiare cu o concurenta de la MasterChef! Afla ce s-a intamplat in culisele celei mai tari emisiuni culinare din Romania!

Se pare ca platoul MasterChef nu imbie numai la pasiuni culinare, ci si la unele amoroase. Ultimul castigator, Ciprian Ogarca, a reusit nu numai sa ii induplece pe cei trei chefi, ci si sa o cucereasca pe finalista Odette Mindruta.

O povestea uluitoare a ajuns pe deja celebra adresa, pont@cancan.ro, care are in plim plan doi concurenti de la cea mai tare emisiune culinara, MasterChef. Mai exact, Ciprian Ogarca se pare ca a avut o relatie cu finalista Odette Mindruta.

Ciprian si Odette au ajuns pana in finala show-ului

Ciprian si Odette au ajuns pana in finala show-ului

Au impartit camera pe timpul emisiunii
In timpul show-ului Cirpian se afla intr-o relatie cu o tanara din Craiova, iar imediat dupa ce a castigat marele premiu, de 50.000 de euro, cei doi s-au despartit. Potrivit unor surse apropiate tanarului castigator, el ar fi terminat relatia din cauza unei alte concurente, pe numele sau Odette Mindruta.

Cei doi si-au trimis si poze unul altuia, iar unele au ajuns pe adresa pont@cancan.ro

Cei doi si-au trimis si poze unul altuia, iar unele au ajuns pe adresa pont@cancan.ro

Se pare ca cei doi s-au cunoscut mai bine inca din timpul filmarilor, cand au impartit si o camera. “La un moment dat, in timpul concursului, cei doi au dormit in aceeasi camera. Pe motiv ca Ciprian s-a certat cu Siserman (nr. un alt concurent)”, ne-a spus, sub protectia anonimatului, un alt concurent.

Odette a ajuns pana in finala show-ului culinar

Odette a ajuns pana in finala show-ului culinar

De altfel, cei doi au o stransa legatura si dupa terminarea concursului, ei vorbesc al telefon foarte des si sunt practic nedezlipiti unul de celelalat pe retelele de socializare, ne-a spus o sursa apropiata celor doi. Cei doi isi trimit chiar si poze unul celuilalt, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul incendiare.

Ciprian si Odette s-au vazut si dupa emisiune pe la diferite evenimente culinare

Ciprian si Odette s-au vazut si dupa emisiune pe la diferite evenimente culinare

Odette are si ea o relatie
Potrivit altor surse, Odette este de cativa ani buni implicata intr-o relatie. Tanara a ajuns pana in finala show-ului culinar, dar din pacate, nu a reusit sa plece acasa cu marele premiu.

Ciprian si Odette s-au mai vazut si dupa ce s-a terminat emisiunea, pe la diverse evenimente cu specific culinar, iar pana acum nici unul nu a dat de inteles ca intre ei ar fi mai mult altceva decat o prietenie mai stransa.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *