Zece pentru un look trendy

Cât de trendy sunt tinerii ieşeni? Ne referim la fetele și băieții obișnuiți pe care îi întâlnești pe stradă atunci când ieși la o plimbare prin oraș sau la o înghețată pe Copou.

Pentru a afla ce și cum se mai poartă, noi am plecat într-o „fashion expedition” pe străzille Iașului. Deși a fost oarecum dificil să-i nominalizăm pe cei mai bine îmbrăcați, am găsit “must have”-urile sezonului primăvară/vară 2011. Piesele nelipsite din garderoba oricărui tânăr care se respectă, ar trebui să fie clasicii jeans, imprimeurile vesele, gențile tip poștaș, eșarfele și sacourile în diferite croieli. De asemenea, tenișii și balerinii sunt o soluție practică și comodă pentru a întregi stilul pop-rock, atât de îndrăgit de tineri.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Foto1 – Eşarfa în culori pastel reprezintă piesa de rezistenţă a ţinutei vestimentare, ceasul fiind de asemenea un detaliu interesant.

Foto 2 – O fată cu stil. Această combinaţie pop-rock devine foarte interesantă cu acele accente metalice aplicate strategic. Rujul roşu completează frumos întreaga imagine.

Foto 3 – Culorile puternice şi imprimeurile grafice sunt folosite din plin de către tinerii din Iaşi în completarea ţinutei vestimentare.

Foto 4 – Pantalonii cu turul lăsat sunt foarte comozi şi practici, foarte potriviţi pentru a întregi o ţinută „casual”.

Foto 5 – Sacoul din piele se potriveşte de minune cu rochiţa vaporoasă şi veselă. Culoarea îi luminează frumos faţa şi se asortează foarte bine cu balerinii.

Foto 6 – Clasicii jeanşi încă se mai poartă, în combinaţie, bineînţeles, cu tenişii “chinezeşti” Converse.

Foto 7 – Trendy! Geanta tip poştaş, balerinii şi culoarea momentului, turcoazul.

Foto 8 – Imprimeul grafic şi freza ciudată fac deliciul întregii ţinute vestimentare.

Foto 9 – Geanta roşie este foarte îndrăzneaţă şi reprezintă un accesoriu interesant.

Foto 10 – Se pare că frizura tip „Beckham” încă se mai poartă şi arată foarte bine, alături de culorile pastel.

Foto 11 – Culoarea roşcată a părului este de ceva vreme în tendinţe.

Foto 12 – Sacoul combinat cu o pereche de jeanşi şi „Converşi” arată foarte bine, după cum se observă, dacă adaugi şi accesoriile potrivite. Cum ar fi: ochelarii de vedere tip „Andy Warhol”. Important e să şi ai nevoie de ei, dacă nu, se pot utiliza cei cu lentile de sticlă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *