Zvon bombă: s-au separat soţii Negurici?

În lumea bună a Iaşului circulă, de puţin timp, o ştire bombă: cum că soţii Negurici s-ar fi separat. Ea, Andra Negurici, absolventă de Drept, ar cocheta acum cu ideea unei colaborări cu un important post tv, Digi 24 Bucureşti. El, Ovidiu Negurici, este un potent om de afaceri. Este cel care, împreună cu fratele său Cristian, deţine cartierul de apartamente de lux din Copou, blocuri ridicate în ultimii trei – patru ani pe locul fostei fabrici Textila. Andra şi Ovidiu au împreună o fetiţă.

O vedem la TV?
Andra Negurici (care pe Facebook foloseşte numele său de fată, Cărare) e o obişnuită a cercurilor mondene ieşene. Participă la petrecerile din cluburile de fiţe, e activă social. O fotografie postată pe contul personal de Facebook o înfăţişează în studioul Digi 24 Bucureşti. Frumoasa ieşeancă nu a dezvăluit pe Facebook dacă a bătut palma cu Digi, deşi mulţi prieteni din lista sa au întrebat-o acest lucru. În schimb, Andra s-a rezumat să spună că este vorba despre “Un început de… drum”. De asemenea, prietene apropiate au întrebat pe reţeaua de socializare când vor putea viziona emisiunea, apoi adăugând mesaje de felicitare. Semn că Andra a dat răspunsul la astfel de întrebări în privat, preferând să nu dezvăluie în public absolut niciun detaliu. O posibilă explicaţie ar fi ca Andra Cărare să aibă o clauză de confidenţialitate impusă de Digi 24 până la demararea proiectului.

Afaceri beton
În schimb, lui Ovidiu Negurici, afacerile îi merg ca pe roate. Complexul imobiliar din Copou e marea lovitură a ultimilor ani. În plină criză, Ovidiu şi fratele său au investit în construirea de apartamente de lux. Iar afacerea funcţionează, de vreme ce numărul blocurilor creşte constant. Proiectul lor cuprinde un ansamblu exclusivist de blocuri cu parcare subterană şi supraterană, cu apartamente de 1,2,3 şi 4 camere, complet utilate la cele mai înalte standarde. Fraţii Negurici mai plănuiesc şi alte investiţii. Ovidiu şi Cristian Negurici intenţionează să ridice un turn în cartierul Podu Roş, în locul supermarketului Mercur Mary, în acest sens fiind întocmit şi un Plan Urbanistic Zonal, care permite construcţia unui imobil cu regimul de înălţime P+5E.

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Tudorel

    Aveti cap limpede ? Cum de permiteti ca astfel de articole sa treaca ? Se despart fratii sau sotii ? Profesionistii lui peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *