Topul săptămânii: cine este premiantul. Dar repetentul?

ChitaruRepetentul săptămânii: Alecu Chitaru – nota 4
Milionarul haiduc Alecu Chitaru a fost amendat cu 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgenţă 112. Mai precis, Chitaru a reclamat telefonic că ar fi văzut un poliţist conducând beat un automobil pe şoseaua Hârlău – Iaşi. Data viitoare sperăm să nu vadă un extraterestru alimentându-şi OZN-ul cu o damigeană de Cotnari. „De ce am sunat la 112? Păi plictiseala de moarte nu e o urgenţă?”, ar fi spus Chitaru autorităţilor pentru a-şi motiva gestul.

Premiantul săptămânii: Marin Burlea (foto sus) – nota 10
Senatorul UNPR Marin Burlea a fost performerul parlamentarilor ieşeni pe 2014, cunoscutul profesor universitar bifând trei legi promulgate. Bilanţul pozitiv demonstrează că medicul Marin Burlea a descoperit un energizant care creşte randamentul legislativ. „Reţeta mea de succes? Două articole de lege pe zi, dimineaţa şi seară, înainte de bufet”, ar fi spus senatorul.

Oajdea 2Declaraţia săptămânii: Daniel Oajdea
„Este foarte probabil să facem un nou partid. Suntem vreo 14 parlamentari, nu doar de la PPDD. Eu cred că va apărea, dar decizia nu este doar a mea”, Daniel Oajdea, ex-deputat PPDD de Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *