„A fi animatoare, nu înseamnă a fi prostituată!”

Mulţi sunt cei care au o părere foarte proastă despre fetele cu forme voluptuoase, care întreţin atmosfera în cluburile de noapte. Deşi rămân cu ochii aţintiţi pe aceste fete, tendinţa genereală este de a pune semnul egal între animatoare şi prostituate. Aparenţele înşală, însă, de cele mai multe ori.

Acest lucru îl susţine şi Otilia Magdalena Chiriac, o tânără animatoare din Iaşi.

,,Chiar dacă oamenii au o oarecare reticenţă la acest capitol, ţin să îi contrazic. Animaţia nu înseamnă doar să te urci pe un cub, să te dezbraci şi să te unduieşti puţin. Trebuie să fii plăcută privitorului prin costumaţii, atitudine, lucruri mult mai importante din punctual meu de vedere. Prin gesturile pe care le faci pe scenă, nu trebuie să fii vulgară. Ştiu că majoritatea fetelor apelează la vulgaritate pentru a atrage atenţia şi de aceea lumea cataloghează ca fiind ceva rău. A fi animatoare, nu înseamnă a fi prostituată!”, ne spune Otilia, care a început să danseze de la 18 ani. În anul 2009, a avut posibilitatea să se facă remarcată în Clubul ,,Space”, din Mykonos-Grecia, după care a dansat în mai multe oraşe din Spania.

Românii sunt superficiali

Otiliei îi place foarte mult ceea ce face şi este mândră de ce a realizat până acum în acest domeniu, deoarece în străinătate cerinţele sunt mult mai mari.

„Multora le place, atunci când merg în club, să se uite la animatoare, însă au o părere foarte proastă despre ele. Acest lucru, din păcate, se practică doar la noi, la români. În alte ţări, animatoarele sunt foarte apreciate şi respectate. Noi de ce nu ne putem adapta?  Din cauza snobismului, cu siguranţă! Suntem un popor superficial şi mereu judecăm după aparenţe, de aceea este nevoie de o schimbare. Nu vă pronunţaţi înainte de a şti cum stau lucrurile în realitate“, ne explică Otilia.

Nu oricine poate fi dansatoare

Deşi la prima vedere pare că oricine poate fi dansatoare, nu este chiar aşa.

,,Dacă nu ai ureche muzicală, un pic de ritm în tine şi un corp adecvat, greu reuşeşti să atragi lumea”, afirmă tânăra, care consideră că această meserie nu o împiedică să aibă şi o relaţie, în care încrederea şi respectul sunt primordiale.

Cât priveşte viitorul, Otilia preferă să nu-şi facă planuri:

,,La viitor încă nu mă gândesc şi merg pe premisa <CARPE DIEM>. Niciodată nu ştii ce va fi”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Elena

    Buna Otilia…..Vreau sa ti spun ca ai mare dreptate cu ce ai scris mai sus…….Si eu vreau sa ma angajez ca animatoare si tot asa imi aud vorbe…….dar nu ma intereseaza parerea nimanui……….AI PERFECTA DREPTATE!!!te pooop ai grija de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *