„Mai puţine paturi în spitale, mai multe locuri la cimitir”

Anghel Stanciu

Anghel Stanciu

Comasarea spitalelor şi a şcolilor anunţată de Guvern reprezintă “o soluţie sinucigaşă pentru PD-L”, dar şi “eutanasierea în masă a românilor”, în viziunea deputatului Anghel Stanciu. În schimb, pentru PDL-işti iniţiativa este importantă deoarece aduce “economii importante pentru buget”.

Comasarea spitalelor şi a şcolilor este, în momentul de faţă, subiectul cel mai arzător al disputelor politice. Pe lângă “moartea românilor”, Stanciu mai vede în “reformele guvernului” şi discriminare politică. „S-a schimbat salvarea cu serviciul de pompe funebre, întrucât, prin reducerea cu circa 9.200 a numărului de paturi din spitale, Guvernul Boc nu face altceva decât să crească numărul locurilor în cimitire. Ar trebui să vopsească în portocaliu maşinile de pompe funebre”, se revoltă Anghel Stanciu.

Pentru Cristina Dobre, deputat PD-L, comasarea spitalelor nu poate aduce decât beneficii ţării, cum ar fi şi cei “20 de milioane de lei economisiţi din salariile pentru posturile de conducere”. Cristina Dobre crede că pacientul poate muri oricând într-un spital şi opoziţia nu ştie despre ce vorbeşte: “Domnul Stanciu este inginer constructor şi îl rog să vorbească pe domeniul lui. Cel mai important lucru pentru noi este comasarea sistemului de sănătate! Am perceput-o ca pe o responsabilitate pentru confortul pacientului şi pentru Iaşi”.

Şi marmota, ce făcea marmota?…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *