Mesaj TULBURATOR al Memelusei pentru tatal ei! I-a scris asta de ziua sa si i-a TOPIT inima

Mihai Stoica a implinit sambata 49 de ani, insa nu s-a putut bucura asa cum o facea anii trecuti. Acum este in inchisoare iar viata lui nu este deloc usoara. Fostul manager al Stelei a fost emotionat cand a aflat ce i-a scris fiica sa.

„La Multi Ani, tata! Imi iubesc eroul. 49, astazi”, a scris Memelusa pe contul ei de Facebook. Fiica lui Meme Stoica nu a putut insa sa isi vada tatal, sa-l imbratiseze si sa-l felicite de ziua lui.
Fostul manager al Stelei si-a serbat ziua in spatele gratiilor si nu a mai putut sa deschida o sampanie sau sa sufle intr-un tort plin cu lumari.

Meme Stoica a sarbatorit prin munca. El este angajat in atelierul de tamplarie al penitenciarului, singura portita de scapare din inchisoare. Calculul este simplu: o zi muncita echivaleaza cu doua zile de puscarie.

Condamnat la 3 ani si 6 luni in Dosarul Transferurilor, Meme Stoica trebuie sa execute doua treimi din pedeapsa. Asta inseamna ca poate iesi cel mai repede in 2 ani si 4 luni.

A spus adio cluburilor de fite

Pana acum cateva luni, atunci cand familia ei nu se confrunta cu niciun fel de problema, Teodora Stoica era nelipsita de la petreceri, unde mergea in gasca. Si tot cu ajutorul cercului de prieteni l-a cunoscut si pe Dan Petrache, fiul milionarului Adrian Petrache. Daca, la inceputul relatiei, Memelusa nu ii acorda prea mare atentie lui Dan zis si “Sefu’”, treptat, lucrurile au inceput sa prinda contur. Cand toata lumea nu dadea nicio sansa relatiei, iar multi sustineau ca nu se va lega ceva serios, intre ei, se pare ca lucrurile stau cu totul diferit.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *