Are de ce s-o invidieze Augustin! Cat a castigat Vica la “Ferma Vedetelor”! Era platita la saptamana!

Au trecut numai cateva zile de cand s-a terminat show-ul „Ferma Vedetelor”, iar noi amanunte tinute la secret pana acum incep sa iasa la iveala. CANCAN.ro a aflat cu ce suma a fost platita Vica Blochina pentru a participa la emisiune.

Milioane de romani au urmarit cu sufletul la gura fiecare editie a emisiunii „Ferma Vedetelor”(Pro TV), pentru a vedea cum se obisnuiesc vedetele sa traiasca in conditii vitrege. Timp de trei luni, Ionut Iftimoaie, Augustin Viziru, Dan Helciug, Vica Blochina si multi altii s-au luptat pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Au format o echipa, au pus osul la treaba, insa in timpul petrecut impreuna s-au creat bisericute, dar si prietenii pentru toata viata. Intrigile si scandalurile au fost si ele la ordinea zilei, iar cea mai puternica este, cu siguranta, cea dintre Vica Blochina si Augustin Viziru. Chiar daca au trait in conditii grele si s-au spetit muncind, vedetele de la ferma au avut si castiguri pe masura.

Astfel, CANCAN.ro a aflat ca Vica Blochina a incasat 2000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta la „Ferma Vedetelor”.

 

S-a imbogatit cu 24.000 de euro!

Vica i- exasperat pe concurentii de la

Vica i- exasperat pe concurentii de la „Ferma vedetelor”

Chiar daca a fost invinsa in finala de George Vintila, fosta amanta a lui Victor Piturca nu a plecat acasa cu mana goala, ci cu 24.000 de euro. Si dupa ce emisiunea s-a terminat, antipatiile par sa continue si dincolo de micile ecrane.

Astfel, putini sunt cei care stiu ca in spatele scandalului dintre Augustin si Vica se ascund, de fapt, mai multe episoade neplacute, care nu au fost difuzate insa pe post: „Dupa prima luna, intre ei au aparut niste tensiuni groaznice. Vica e genul de om caruia ii place sa epateze, sa arunce cu vorbele, iar Augustin este un tip foarte sensibil, orgolios, care pune la suflet. Tensiunea dintre ei a devenit si mai apriga dupa ce a intrat in concurs Lucian Viziru. Augustin isi pierde rationamentul atunci cand vine vorba de fratele lui, il iubeste ca pe ochii din cap. Iar atunci cand a vazut cat este acesta de nedreptatit, a luat foc. Au existat multe jigniri, multe ciocniri violente, care nu au fost date pe post, pentru ca emisiunea s-ar fi transformat intr-una de scandal”, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.



Augustin: „Sper sa nu o mai vad niciodata”

Certurile de pe platourile de filmare dintre Vica si Augustin au fost atat de puternice, incat actorul nu vrea sa mai aiba de-a face cu cea pe care a numit-o „balerina de oras”: „Sper sa nu o mai vad niciodata. Relatia noastra a inceput bine, dar s-a terminat foarte prost”, a marturisit Viziru.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *