Problemele se tin scap de Vica Blochina! Vezi cine ii cere 50.000 de euro despagubiri fostei amante a lui Victor Piturca!

In vara lui 2014, Vica Blochina a acuzat-o pe Adina Alberts ca i-a nenorocit sanii, dupa ce i-a pus silicoane. Medicul estetician a dat-o in judecata pe blondina si a si castigat. iar fosta amanta a lui Piturca trebuie sa plateasca daune morale fabuloase

Face ce face si se baga in cate un necaz. Dupa ce a fost la un pas sa fie linsata de vecini pentru ca avea datorii de ordinul sutelor de milioane de lei vechi la intretinere, Vica Blochina este, iarasi, buna de plata. Mai exact, ea trebuie sa ii plateasca Adinei Alberts suma de 15.000 de euro, daune morale.

Motivul?In vara anului 2014, Vica si-a pus silicoane la medicul estetician, iar la cateva saptamani dupa operatie, fosta amanta a lui Victor Piturca a facut turul televiziunilor, marturisind ca o dor sanii extrem de rau si ca Adina Alberts i-a gresit operatia.

Simtind ca reputatia si munca ei sunt in pericol, sotia lui Viorel Catarama a dat-o in judecata pe Vica pentru defaimare, iar saptamana trecuta a si castigat procesul. Instanta a decis ca fosta balerina sa ii dea 15000 de euro daune Adinei,o suma infima fata de cat ceruse, initial, medicul estetician:450.000 de euro. 

Va dona banii unei case de copii!

Bucuroasa ca si-a reabilitat numele, Adina Alberts a marturisit zilele trecute ca Vica este singura vinovata pentru ce i s-a intamplat, avand in vedere ca nu a respectat cinci din cele sase interdictii pe care le avea pe o perioada de opt saptamani. Mai mult, pentru a demonstra ca nu o intereseaza decat sa isi reabiliteze numele, sotia lui Viorel Catama a decis ca va dona unui camin de copii banii pe care ii va primi de la Vica.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *