Transfer ratat din cauza a 5.000 de lei

După ce s-a pregătit aproape întreaga vară cu echipa de handbal Politehnica Iaşi, conducătorii grupării ieşene l-au pierdut pe interul stânga Lucian Arsene din lipsa crasă de profesionalism.

Deşi poate părea greu de crezut, ieşenii au pierdut un jucător de valoare din cauza faptului că nu au avut la un moment dat 5.000 de lei.

Această problemă putea fi remediată ulterior, însă pentru o sumă mult mare, jucătorul putând semna cu Iaşul dacă era achitată suma de 5.000 de euro.

Aşa „a reuşit“ Iaşul handbalistic, condus după ureche de Dan Constantinescu, să piardă un jucător care ar fi putut pune serios umărul în lupta la promovare.

Mai mult, ieşenbii l-ar putea pierde şi pe conducătorul de joc Dospinescu dacă nu va achita suma de transfer de… 10.000 de lei.

În prezent, oficialii formaţiei ieşene dispun doar de jumătate din totalul sumei achiziţionării jucătorului care în ultimul sezon a evoluat în liga a III-a franceză.

Luptă strânsă pentru promovare

După ce sistemul competiţional a fost schimbat în liga secundă, lupta pentru promovare din Serie A se anunţă a fi una extrem de disputată.

Ieşenii vor face parte dintr-o grupă alături de CSM 2010 Bacău, LPS Piatra Neamţ, Bucovina II Suceava, HC Vaslui, CSU Galaţi, CSM Focşani, Dunărea Brăila, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti, Interhandball Bucureşti, „U” Târgovişte, AS Teleormanul Alexandria şi Triumf Călăraşi.

Primele două clasate la sfârşitul sezonului, format dintr-un tur şi un retur, vor participa la barajul de promovare.

Alături de echipa ieşeană, cele mai mari şanse de a promo le au CSM 2010 Bacău şi Triumf Călăraşi.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *