Prinse cu pantalonii in vine…la propriu! Pictorial TABU cu cele mai rusinoase ipostaze in care am fotografiat vedetele!

Atunci cand sunt convinse ca nu le vede nimeni, vedetele se relaxeaza si ne arata latura lor indecenta, vulgara, chiar obscena!

Una e sa te scarpini acasa, sa-ti faci nevoile la toaleta sau sa-i arati lenjeria intima iubitului tau si alta e sa faci toate astea in locuri publice. Iata insa ca vedetele noastre nu reusesc sa se abtina. Si mai rau pentru ele e insa ca paparazzi au fost acolo, la locul potrivit, la momentul potrivit… Revista Spy prezinta in cel mai nou numar disponibil pe piata, topul celor mai indecente aparitii ale vedetelor noastre.
Andreea Balan

Andreea Balan

Andreea Balan

Andreea are un mare atuu fizic, unanim recunoscut, si pare sa fie foarte constienta de el SI totusi, sa-ti arati mai bine d ejumatate din el, din atuu, pe plaja poate fi indecent. La fel cum, sa te scarpni la atuu pe strada, iar nu se cade.

Crina Abrudan

Crina Abduran

Crina Abduran

Mai incet, draga, ca o sa-i rupi si vede tata lumea de pe plaja ce vede doar Gabi Popescu de ani buni! Una e sa te mandresti cu ceva si alta e sa urli in gura mare “ca mine nimeni nu are!”

Dragos Bucur

Dragos Bucur

Dragos Bucur

Ca orice actor care vrea sa ajunga departe, si Dragos Bucur este in cautarea absolutului… in locuri abisale, greu accesibile. Speram doar ca s-a spalat pe maini dupa…

Laurette

Laurette

Laurette

Despre astfel de ipostaze e si greu sa glumesti, pe bune. Treaba e mult prea serioasa si incinsa, iar Laurette face tot si pune mana peste tot. Bad Girl!
Simona Sensual

Sex pur si simplu, in natura, fara rusine. Ce poate fi mai indecent de atat? Nimic!
Oana Roman

 

Oana Roman

Oana Roman

 

Nu, nu, nu, Onuca, te rugam, nu mai face astfel de imprudente! N-ai gasit sit u un costum de schi, ceva???
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu

Atunci cand urci intr-o astfel de masina, e foarte important sa stii si cum se iese, pentru a nu arata tot. Asta cu atat mai mult cu cat autoturismul este proprietatea sotului tau. Altfel, chilotii tai devin un loc comun pentru toti curiosii…

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *