Adulter langa camera copiilor! Bahmu, prinsa de Prigoana in timp ce facea sex cu alt barbat: “Langa ea erau Eduard si Maximus”

Au ajuns la cel de-al cincilea divort si sustin ca acum este definitiv. Prigoiana e vehement si refuza cu inversunare ca cei mici sa ramana langa Bahmu, motivul fiind unul halucinant.

Telenovela dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pare sa nu se termine niciodata. Cei doi divorteaza a cincea oara, iar de data aceasta sustin ca sunt hotarati sa se desparta definitiv, lasand in urma o casnicie de 12 ani. Zilele trecute, Adriana a plecat de acasa impreuna cu cei doi copii, fapt care l-a enervat la culme pe sotul ei. Ba, mai mult, ea a cerut si ordin de restrictie si nu vrea ca Prigoana sa se mai apropie de ea, acuzandu-l de violenta fizica si psihica. De altfel, prezentatoarea TV a si inaintat cererea de divort si spune ca nu s-ar mai impaca nici in ruptul capului cu tatal copiilor ei.

Milionarul si-a acuzat sotia ca ar fi pus la cale impreuna cu avocatul ei un plan diabolic

Milionarul si-a acuzat sotia ca ar fi pus la cale impreuna cu avocatul ei un plan diabolic

In schimb, Bahmuteanu isi doreste un divort linistit, insa acest lucru este imposibil, avand in vedere ca si Silviu Prigoana doreste custodia celor doi minori, Maximus si Eduard.

Nu crede ca Adriana va creste baietii asa cum trebuie!

Adriana nici nu vrea sa auda sa stea macar o zi fara copiii ei, in schimb ce omul de afaceri sustine ca nu va permite ca baietii lui sa creasca alaturi de sotie. Ba, mai mult, Prigoana a acceptat sa dezvaluie pentru CANCAN.ro motivele pentru care nu vrea sub nicio forma ca cei doi copii sa ramana in grija Adrianei Bahmuteanu:

bahmu-baieti

„Eu vreau sa imi cresc baietii altfel. Ei nu ii place sa citeasca, sa le ofere educatie, cultura. Ea are altele in cap. In plus, cum sa ii las eu ei copiii, cand sotia mea s-a culcat cu un barbat chiar in camera de langa cea in care dormeau Eduard si Maximus? Este normal asa ceva la o femeie maritata? Copiii mei oare ce au crezut, ce au simtit cand au vazut ca mami doarme cu altul, nu cu tati.

Ea vine la 12 noaptea bauta, umbla cu persoane dubioase. Cum sa am eu incredere ca va face din copiii mei oameni de bine. Nu exista asa ceva. Ceea ce se intampla este grav”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

Prigoana: „M-a vrut doar pentru bani”

Adriana Bahmuteanu a marturisit prietenelor sale ca unul dintre motivele pentru care a plecat de acasa a fost faptul ca nu mai suporta sa aiba relatii intime cu Silviu Prigoana. Omul de afaceri nu a fost deloc surprins atunci cand a aflat ce spune sotia sa:

„Nu i-a placut niciodata sa faca sex cu mine, m-a vrut doar pentru bani. Nu am tras niciodata de ea. Cand a vrut sa avem relatii sexuale a venit si a dormit cu mine. Cand nu, a dormit cu copiii”, ne-a mai spus omul de aceri.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *