Culisele celor 4 divorturi dintre Bahmu si Prigoana! De la ce au pornit de fapt toate despartirile!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se iubesc de peste zece ani, iar relatia lor a fost mereu mereu una cu nabadai. Au divortat de mai multe ori, dar niciodata nu s-a stiut numarul exact si nici motivele. Ei bine, noi am aflat adevarul dol golut.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au depus din nou actele de divort. Cei doi s-au certat si s-au despartit de atatea ori in cei peste zece ani de relatie, incat cei din jur au pierdut sirul. Se vorbeste ca acesta ar fi divortul cu numarul sase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Reporterii CANCAN.ro au aflat adevaratul numar al divorturilor, dar si motivele din cauza carora cei doi s-au despartit.

„Acesta este divortul cu numarul patru si primul pe care-l cere Adriana. Pe celelalte trei le-am cerut eu, avand motive intemeieate. Legea spune ca, daca unul dintre soti nu vine acasa 30 de zile, inseamna ca a parasit domiciliul. De fiecare data, eu am fost domn si am asteptat sa treaca 60 de zile, iar apoi am mers si am depus actele de divort. Nu stiu unde era si ce facea in aceste doua luni, dar mi-a fost clar ca trebuie sa divortez. Nevasta mea nu mai daduse pe acasa de atata vreme, pai ce casnicie e aia”, a declarat Silviu Prigoana pentru CANCAN.ro.
Afaceristul crede ca sotia vrea banii lui

In urma cu doi ani, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au mai certat pe custodia copiilor iar atunci, dupa cum sustine chiar el, afaceristul si-a rascumparat baietii cedandu-i Adrianei mai multe bunuri si chiar o suma importanta de bani. Ei bine, Prigoana crede ca si de data aceasta tot acolo se va ajunge: „Este clar ca Adriana urmareste sa mai castige ceva bani sau proprietati. Cu siguranta, peste cateva luni, fie doua sau poate sase, imi va cere diverse chestii ca sa-mi inapoieze baietii”, ne-a mai spus Prigoana.

 

Nu vor face partaj

Chiar daca se iubesc de peste zece ani, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu mai au bunuri comune asa ca, de data aceasta, nu vor fi nepoiti sa treaca si printr-un proces de partaj: „Noi nu avem bunuri comune, asa ca nu avem ce sa impartim. Am rezolvat totul data trecuta cand am divortat. Acum fiecare este cu treburile lui, nu avem nimic de impartit”, ne-a mai spus afaceristul.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *