After hours de foc la „B Society Club”

* DJ Moonsound, DJ Greeg şi Marius Onuc au făcut furori sâmbătă seara în clubul ieşean * Atenţie! MTV filmează! * au curs râuri de Chivas şi cocktailuri sofisticate * Hari Malaysianul şi-a atins ţinta: „A fost un show perfect!”

7 mai. Sâmbătă seara. Bârfa circulă deja de o săptămână printre amatorii de clubbing şi muzică house: o petrecere super-tare se va ţine la „B Society Club”, fostul Bourbon de lângă Poliţia Municipiului, începând cu ora 02 a.m. Maestru de ceremonii este nimeni altul decât Hari „Malaysianul”, mai veche cunoştinţă de-a noastră, şcolită în chefuri la Kuala Lumpur. Cel care-i ţine tira e Vlad Baba, cunoscut publicului larg de la emisiunile matinale de la TVR Iaşi.

A fost un show after hour, adică o petrecere care debutează târziu în noapte, abia după ce s-au spart chefurile prin părţi. Ambientul e plăcut, lumina e discretă iar pe canapelele din piele albă se lumea începe să schimbe impresii. E o atmosferă oarecum tensionată. În aşteptarea unei echipe de la MTV România care va filma şi va da pe post, surpriza e maximă să aflăm că au apărut DJ ca DJ Moonsound, DJ Greeg şi Marius Onuc, vedete deja consacrate în lumea show-bizz-ului. Uşor-uşor, în ritmuri de muzică house, animatorii au început să danseze în faţa pupitrului: el, într-o ţinută de Elvis, ea, îmbrăcată într-o chestie foarte ciudată, dar haioasă, asortată cu perucă roz.

Spectacol MTV şi Pro FM în „B Society Club”

„A venit multă lume şi mi-a plăcut foarte mult cum a ieşit, deşi în oraş au avut loc şi alte 3 petreceri importante”, ne mărturiseşte DJ Greeg. Având o bogată experienţă în lumea clubing-ului şi a radioului, Greeg s-a simţit extrem de bine alături de colegii săi de la PRO FM, în cadrul evenimentului organizat de „B Society Club”. Printre altele, Greeg menţionează că se înţelege foarte bine cu Cătălin Măruţă, vedetă TV cu care lucrează de ceva timp în cadrul aceluiaşi trust. „Suntem şi vecini. Stăm în aceeaşi localitate. Mereu ne întâlnim în trafic în drum spre Bucureşti”, mai zice Greeg.

După ora 3:00 A.M., atmosfera a fost încinsă la propriu de DJ-ii de primă mână iar în B Society au venit mai mulţi oameni ca niciodată. Au curs râuri de Jim Beam, s-au băut cocktailuri sofisticate – Sky Vodka -, iar fetele au făcut furori cu ţinutele lor elegante, mai trendy ca oricând.

„Toată lumea s-a simţit bine!”

Cel mai fericit de succesul petrecerii a fost „Hari „Malaysianul”, event managerul, care a vrut ca totul să fie perfect, aşa că a fost atent la fiecare detaliu, supervizând permanent toată acţiunea .

„ Am avut mari emoţii, dar sunt fericit că mi-a ieşit şi toată lumea s-a simţit bine”, a spus emoţionat Hari, care a fost susţinut permanent şi de prietenii săi.

Un mic incident amuzant a avut loc în momentul în care o tânără ceva mai ameţită, s-a împiedicat şi a căzut cu tot cu masa pe care-şi ţinea paharele.

Spre 5:00 dimineaţa, deşi se luminase bine de ziuă, petrecăreţii nu se mai dădeau duşi, exploatând fiecare minut la maximum.

 

A fost o petrecere bine realizată, care a pus B Society pe harta clubbingului ieşean. E o locaţie pe care o recomandăm doritorilor de ieşiri nocturne, una pe măsura exigenţelor unor clienţi pretenţioşi, amatori bun gust, stil, eleganţă şi, nu în ultimul rând, de muzică selectă.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *