Alerta de gradul zero! Asistentele TV sunt in stare de soc! Ce boala rusinoasa ar fi luat de la milionarul Neculaie!

Cel mai recent dosar legat de prostitutia din Romania a scos la iveala numele multor domnisoare din showbiz. Odata ajunse sa dea cu subsemnatul la Politie, tinerele au aflat cu stupoare amanunte infricosatoare din viata lui Ioan Neculaie.

Joia trecuta, mai multe tinere au venit sa dea cu subsemnatul la Sectia 19 de Politie din Bucuresti. Acolo, fetele au descoperit ca milionarul Ioan Neculaie este, de fapt, mult mai vestit decat Suleyman si ca are un adevarat harem, lucru de care habar nu aveau. Desi fiecare in parte credea ca este „unica” in viata lui Neculaie sau ca acesta are cel mult doua-trei fete cu care obisnuieste sa impartaseasca initmitati, se pare ca adevarul le-a bagat in sperieti.

Ii placea sa faca sex neprotejatDin vorba in vorba, tinerele au aflat ca omul de afaceri nu s-a protejat cu aproape niciuna dintre partenerele sale, ceea ce le-a facut sa isi puna multe semne de intrebare. Se zvonea ca lui Ioan Neculaie ii place sexul neprotejat si ca are o sumedenie de fetisuri, insa partenerele acestuia credeau ca nu are acelasi obiceiuri cu toate cele care ii ajung in dormitor.

daniela elicopter

Ion Neculaie a trimis un elicopter pentru a o lua pe Daniela Crudu din Bucuresti

Puse in fata faptului implinit, dar mai ales stiindu-se cu musca pe caciula, mai exact ca au acceptat sa intretina relatii sexuale fara sa foloseasca prezervativul, tinerele s-au programat toate la medic pentru a-si face toate analizele. Cu frica in san, acestea spera ca printre partenerele lui Neculaie sa nu se gaseasca nicio domnisoara infectata cu vreo boala cu transmire sexuala, boala pe care sa o fi contactat-o si ele la, randul lor. 

Se interesa de istoricul fetelor 

Cu toate acestea, Neculaie nu obisnuia sa se arunce cu capul inainte. Se pare ca omul de afaceri se interesa de tinerele care urmau sa vina la Brasov si nu accepta sa se intalneasca cu oricine. Din convorbiriile purtate cu Diana Guresoaie si cu Lavinia Despina reiese ca milionarul nu se interesa doar de aspectul fizic al tinerelor, ci si de istoricul lor amoros. Neculaie se arata curios cu cine s-au mai intalnit fetele si daca sunt de incredere si mai ales de calitate, dar au fost si ocazii in care s-a aratat dezamagit.

 

Lavinia este prietena cu multe tinere din oras

Lavinia este prietena cu multe tinere din oras

 

Ce risti daca faci sex neprotejat? 

Sexul nu inseamna doar placere, iar cei care au o viata sexuala activa, cu mai multi parteneri, risca sa se contacteze multe boli. Pentru o clipa de neatentie se poate plati extrem de scump, cu sanatatea si chiar cu viata. Prin sexul neprotejat, persoanele sunt expuse la boli precum chlamydia, herpesul genital, tricomonas, gonoree, candida, iar cel mai grav, infectarea cu virsul HIV.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *