Andreea Bogdan, definiția energiei şi frumuseţii

Andreea Bogdan este o tânără ieşeancă şi este de departe cel mai charismatic model al agenţiei „Maya Fashion”. Este imposibil să nu remarci explozia de energie şi aerul ei oriental pe catwalk. În prezent, este elevă la Liceul  „Octav Băncilă“, la secţia pictură, dar pasiunea sa este modelingul şi speră să facă o carieră în avest domeniu.

„Îmi place mult modelingul şi aş vrea să îmi fac o carieră în acest domeniu. Chiar dacă nu sunt de mult timp în agenţie, deja am avut o prezentare şi o şedinţă foto. Fotografia se numără printre pasiunile mele, motiv pentru care m-am simţit extraordinar”, ne-a mărturisit Andreea.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Designerul favorit al modelului este Cătălin Botezatu, Andreea apreciindu-l pentru creaţiile sale cât şi pentru şarmul său.

Pe viitor, Andreea vrea să urmeze un curs de designer vestimentar pentru a-şi dezvolta şi mai mult latura artistică, cariera de model ajutându-o în actul creator: „Voi face un curs de designer vestimentar pentru că mă atrage acest domeniu, însă la modeling nu voi renunţa. Când nu voi mai putea face modeling, mă voi axa pe pictura sau design”.

Putem jura cu mâna pe inimă că viitorul Andreei va fi unul mare la câte planuri are!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *