Ofensiva adolescenţilor

Generaţia tinerilor de 20 de ani este sufocată la propriu de puştii de 14-15 ani! Beau, fumează, dansează pe mese şi greu îi mai deosebeşti de cei mai în vârstă.

Mihaela Istrate o tânără de 20 de ani din Iaşi, model la „Maya Fashion”, a simţit din plin „invazia” adolescenţilor, însă nu crede că aceştia poartă responsabilitatea maturizării precoce.

,,Nu mai ai loc de adolescenţi prin cluburi. Când ai 14-15 ani, nu cred că ar trebui să-ţi stea capul la mers prin cluburi, iar părinţii ar trebui să le spună deschis copiilor în ce constă viaţa de noapte. Totuşi, părinţii sunt cei care le încurajează ieşirile, dându-le bani pentru asta. Generaţia de astăzi este una foarte modernă, iar libertinismul este în floare. Când eşti la o vârstă fragedă ai impresia că poţi cuceri lumea şi nu te mai gândeşti la consecinţe”, ne spune Mihaela.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Modelul consideră că în Iaşi, un oraş cu mulţi studenţi, cei trecuţi de vârsta de 20 de ani au totuşi locuri unde să simtă bine:

,,Am mers prin mai multe cluburi din Bucureşti. Şi cele de la noi sunt foarte ok. Am fost însă surprinsă să văd prin unele locaţii de la noi că numărul adolescenţilor este mai mare decât cel al tinerilor trecuţi de 20 de ani. Oricum, mai sunt locuri în Iaşi unde să te poţi distra dacă eşti cu persoanele potrivite”.2 comentarii

Lasa comentariu
  1. lucian

    cine este ciumpalaca? asta din ce familie provine cred ca a crescut intr-o casa de toleranta, chiar daca ar avea parinti ce parinti inconstienti. Cum ai putea sa iti lasi copilul sa apara il pilea goala sau poate provine dintr-o casa plina de curve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *