Cum se mai cuceresc bărbaţii?

Daniela Iordan

Daniela Iordan

Bărbatul este, prin natura sa, un vânător aflat pe punctul de a ataca atunci când i se iveşte ocazia. Cu toate acestea, şi el poate fi cucerit, devenind pradă uşoară pentru femei.  Metodele diferă de la o persoană la alta.

Mihaela Istrate, o leoaică ce ştie când să iasă în evidenţă, ne spune că fiecare femeie se afirmă în diverse moduri:

,,Trebuie să ai atitudine şi cred că fiecare fată are micile ei secrete pentru a cuceri un bărbat”, afirmă ea.

Daniela Iordan este, însă, de părere că femeile, în general, cuceresc bărbaţii prin eleganţă, bun gust şi un vocabular bine ales.

,,Femeile sunt cele mai bune «bucătărese». Atunci când vor să cucerească un bărbat, se ,,prepară” în aşa fel încât să nu treacă neobservate”, mărturiseşte ea.

,,Femeia trebuie să fugă după ce dă de înţeles că ar dori să fie urmărită, dar să lase în urma ei o «portiţă» deschisă… speranţei”, ne spune Paula Stamate, care susţine că este o tactică veche, care merge de cele mai multe ori, dar frumuseţea, creativitatea, originalitatea şi inteligenţa te ajută fără doar şi poate mai mult.

,,Dacă o femeie reuşeşte să atragă un bărbat doar din priviri, dacă reuşeşte să-l tulbure, uitându-se în ochii lui, dacă se concentrează pe partea superioară a corpului, atunci are şanse să îl cucerească fără probleme. Iar când ajunge să obţină ce îşi doreşte, devine mai puternică. De aceea bărbaţii fug de cele mai multe ori de căsătorie, afirmă tânăra.

Aşadar, în spatele unu bărbat puternic, mereu se va afla o femeie şi mai puternică. Şi, mai mult, care ştie ce vrea…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *