Musical-urile sunt de domeniul trecutului

Unul dintre cele mai populare musicaluri din toate timpurile rămâne, cu siguranţă,  ,,Singin’ in the Rain”, considerat a fi şi cel mai important film cu Gene Kelly.

Dar, oare, generaţia de astăzi mai urmăreşte astfel de filme?

,,Nu cred că acest gen de filme este respins de tineri, ci mai curând sunt puţine musicaluri recente care să fie puternic mediatizate pentru a atrage publicul. Sunt una dintre persoanele care apreciază astfel de filme şi nu cred că lumea actuală este prea modernă sau prea lipsită de romantism, încât să nu fie deschisă musicalurilor”, ne spune Daniela Iordan, o tânără de 21 de ani din Iaşi.

Într-adevăr, în prezent, distracţia de bază a tinerilor de astăzi rămâne frecventarea cluburilor, însă mai există persoane care apreciază teatrul şi opera. Suficiente cât să putem spune că actul cultural la Iaşi este, în continuare, apreciat.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

,,Deşi, în general, îmi plac musicalurile, acest film trebuie să recunosc că nu l-am vizionat. Din punctul meu de vedere, este potrivit vizionării în doi. De altfel, nu trebuie să facem o separare categorică a acestor surse de divertisment”, afirmă Daniela.

Tânăra este model la „Maya Fashion“ de doi ani de zile şi, decât să iasă în cluburi, preferă să îşi umple timpul cu activităţi mai utile pentru viitorul său. De exemplu: voluntariatul, din care poate învăţa diverse lucruri, lecturarea unor cărţi de specialitate – în principiu cele de psihologie, deoarece este studentă la Facultatea de Psihologie, şi, bineînţeles, nelipsitele prezentări de modă. Daniela nu neglijează nici călătoriile cu prietenii, pe care de altfel le adoră.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *