Andreea Tonciu si-a aratat adevarata fata! Fanii au incremenit cand au vazut-o NEMACHIATA!

A vrut sa isi impresioneze fanii, dar a reusit fix contrariul. Andreea Tonciu s-a fotografiat fara pic de machiaj si a postat fotografia pe internet. Ce a urmat, e demn de filmele de comedie!

Chiar daca atunci cand isi face aparitia la vreun eveniment monden isi studiaza cu atentie tinuta, de data aceasta Andreea Tonciu a reusit sa o “comita” grav de tot. Vedeta s-a lasta fotografiata intr-o ipostaza care nu o pune deloc intr-o lumina favorabila in fata admiratorilor ei.

S-a dus la salon pentru a se relaxa si a vrut ca toata lumea sa afle asta. Mandra de “isprava” ei, Andreea Tonciu s-a fotografiat intr-o ipostaza care, in loc sa ii aduca sute de like-uri, asa cum si-a dorit, a produs fix contrariul.

Atunci cand iese undeva, Andreea Tonciu are mare grija la modul in care arata

Atunci cand iese undeva, Andreea Tonciu are mare grija la modul in care arata

Atunci cand au vazut-o complet nemachiata si “imbracata” doar intr-un prosop verde, admiratorii Andreei nu s-au putut abtine sa nu o “intepe” pe aceasta. “ ‘Ai de capu’ meu”, a scris unul dintre barbatii care, cel putin teoretic, trebuia sa fie impresionat de bruneta.

Nemachiata, Andreea pare cu totul alta femeie

Nemachiata, Andreea pare cu totul alta femeie

 

Fotbalistii au facut-o celebra

Nascuta pe data de 12 mai 1986 in Bucuresti, Andreea Tonciu a absolvit cursurile Facultatii de Management Turistic, insa, de mica, scopul ei in viata era cu totul altul. Bruneta visa sa ajunga celebra si a reusit acest lucru in 2007, la 21 de ani, in urma relatiei cu fotbalistul Cristi Pulhac. In viata ei au mai existat alti doi practicanti ai sportului cu balonul rotund: Cristi Daminuta si Nicolae Mitea, actualul ei logodnic.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *