Apariție neașteptată într-un tren care a plecat azi din București. A dat fotoliul limuzinei pe bancheta unui InterRegio!

Cei care au călătorit astăzi, de la București până la Brașov, cu trenul au avut parte de o surpriză, în rândul călătorilor.

Printre cei care au urcat, vineri, de pe peronul Gării de Nord din București, în trenul care duce laBrașov s-a numărat și Călin Popescu Tăriceanu. Șeful Senatului a fost surprins de către un cititor, care ne-a scris pe pont@cancan.ro. Uimit, acesta l-a fotografiat pe Tăriceanu când era “în rând cu lumea”.

După ce a urcat în tren și și-a găsit locul din vagon, Călin Popopescu Tăriceanu s-a așezat comod în scaunul său.

Călătorii care s-au îndreptat vineri spre Brașov, din Capitală, au avut parte de o surpriză.

Călătorii care s-au îndreptat vineri spre Brașov, din Capitală, au avut parte de o surpriză.

Imediat, “colegii” de vagon au început să îl pozeze, iar cel mai probabil și-au satisfăcut și curiozitatea, adresându-i politicianului câteva întrebări. Dacă până acum alegea să se deplaseze noaptea și să stea pe bancheta din spate a mașinilor de lux, acum Călin Popescu Tăriceanu a preferat să călătorească la fel ca toată lumea.Din câte se pare, motivul pentru care Călin Popescu Tăriceanu a urcat în trenul InterRegio, la ora 14:00 și a făcut o călătorie din Capitală până la Brașov ar fi tot unul legat de muncă. Sâmbătă acesta va fi prezent la o conferință a Alianței Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), în calitate de copreședinte a formațiunii politice.

Nu ar fi prima dată când Tăriceanu alege weekend-urile pentru astfel de întrevederi. La sfârșitul anului trecut, a ales tot o zi de sâmbătă pentru o ședință, iar locul preferat a fost tot Brașovul.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *