Aşa grăit-au USL-iştii!

Daniel Constantin

Daniel Constantin

Butoiul cu pulbere în care se scaldă USL e pe cale să erupă. În condiţiile în care toţi politicienii se laudă că sunt pe primul loc în sondaje, dar acestea nu sunt arătate de nimeni, unii lideri ai USL aleg să-şi spele rufele în public, “cea mai nespălată” fiind, din câte se pare, cea purtată de Tudor Ciuhodaru.

Şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a dat startul, fiind repede pus la colţ de mâna dreapta a lui Felix, Daniel Constantin, şef la PC. După ce Fenechiu a spus că nu exclude o candidatură independentă a doctorului-deputat, adeptul lui Felix a dat repede un comunicat preluat la grad de cinste de Antene.

“Fenechiu vorbeşte numai prostii! Ar fi bine să tacă, dacă mai doreşte binele USL! Sondajele efectuate la Iaşi arată că oamenii nu mai doresc stilul învechit de a face politică. Propaganda, pe care i-a făcut-o în ultimele două luni lui Nichita, i-a decredibilizat pe amândoi în ochii electoratului! Ciuhodaru este pe primul loc în toate sondajele, atât la Primărie, cât şi Consiliul Judeţean! Nu numai că este pe primul loc, ci spulberă orice contra-candidat!”, a spus Constantin.

Replica lui Fenechiu a întârziat să apară, în apărarea sa sărind, nesperat poate, Varujan Vosganian.

“Odată cu vârsta, domnul Constantin va învăţa să numere până la 10 înainte de a vorbi. Probabil, acum, nu a ajuns încă cu numărătoare la 10″, a grăit filosofic senatorul ieşean.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *