O melodie interpretată de Inna, pe coloana sonoră a comediei „Spy”, cu Jude Law şi Jason Statham

Piesa „Cola Song”, a cântăreţei Inna, a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Spy”, una dintre cele mai aşteptate comedii ale acestei veri, care îi are în distribuţie pe actorii Jude Law, Jason Statham şi Melissa McCarthy.

O melodie interpretată de Inna, pe coloana sonoră a comediei „Spy”, cu Jude Law şi Jason Statham (Imagine: captură)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, filmul „Spy” este considerat una dintre marile premiere ale acestei veri.

Filmul prezintă povestea unei femei care lucrează la CIA, pe partea de analiză, şi care, deşi şi-a ajutat colegii în misiuni complicate, nu a ieşit niciodată pe teren până în momentul în care doi dintre cei mai importanţi agenţi, interpretaţi de Jude Law şi Jason Statham, sunt deconspiraţi.

Femeia, interpretată de Melissa McCarthy, iese pe teren, sub acoperirea unei casnice plinuţe şi comode, într-una dintre cele mai periculoase misiuni ale agenţiei.

Filmul, regizat de Paul Feig, va avea premiera internaţională pe 5 iunie.

 

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna, a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Ulterior, piesele sale au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, iar artista a început să colaboreze cu muzicieni internaţionali.

 

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *