Au divorţat de doi ani, dar războiul dintre ei continuă! ”Dezbrăcatu’” şi-a dat în judecată fosta soţie!

Toată lumea îl ştie pe Dezbrăcatu`, personajul care a apărut datorită emisiunii „Cronicii Cârcotaşilor”, dar puţini sunt cei care îi cunosc povestea de viaţă.

Dezbrăcatu`, pe numele lui real Eugen-Codruţ Kegheş, a divorţat de soţia lui, Laura Ioan, după şapte ani de căsnicie. Cei doi au un băieţel pe nume Ştefan.

Fiul lui Dezbrăcatu` are şapte ani şi este foarte ataşat de tatăl său.
Fiul lui Dezbrăcatu` are şapte ani şi este foarte ataşat de tatăl său.

Chiar dacă în luna noiembrie a anului trecut Codruţ susţinea că el şi fosta lui soţie se înţeleg în privinţa fiului lor,CANCAN:ro, site-ul nr.1 din România, a aflat că lucrurile nu stau deloc aşa. ”Petrecem împreună două weekenduri pe lună, dar lucrurile nu sunt întocmai stabile pen­tru că, la mine, programul este în funcţie de fil­mări, evenimente. Dar am un dialog destul de ok cu mama lui, care mă înţelege, o înţeleg. Şi-n plus, aproape zilnic, mă duc şi-l iau de la şcoală”, declara Dezbrăcatu` în 2015.

Ei bine, între timp situaţia dintre el şi Laura s-a schimbat radical, iar Dezbrăcatu` a dat-o în judecată pe fosta lui soţie pentru pensie alimentară. Potrivit site-ului termene.ro, Codruţ a deschis un proces joi, clar fiind faptul că nu s-a înţeles cuLaura în privinţa pensiei alimentare pe care trebuie să i-o plătească fiului său. Situaţia între ei este tensionată, iar cel mai bine ar fi să ajungă la o înţelegere de dragul copilului lor.

În 2007, Dezbrăcatu` s-a căsătorit cu Laura, iar Găinuşă le-a fost naş.
În 2007, Dezbrăcatu` s-a căsătorit cu Laura, iar Găinuşă le-a fost naş.

Găinuşa i-a fost naş

Dezbrăcatu` a ajuns cunoscut datorită unei emisiuni TV de la Prima care se numea ”Banc Show” şi unde a fost remarcat chiar de către Mihai Găinuşă, cel care i-a dat şi un job la „Cronica Cârcotaşilor”.

În 2007, Codruţ s-a căsătorit cu Laura, o brunetă frumoasă pe care o cunoscuse cu aproape doi ani în urmă la Predeal, iar şeful Găinuşă i-a fost şi naş.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *