Au rămas sărace lipite şi au recurs la un gest extrem pentru bani. Povestea surorilor care iau minţile bărbaţilor

Două femei fermier din Florida s-au gândit că îşi pot salva afacerea prin vânzarea unui calendar în care să apară femei goale alături de recolta de pe terenul lor, pe care proprietarii de la care închiriaseră îşi construiseră mai multe case.

Pentru că au rămas fără pământ, Claire Mitchell şi Danielle Krasniqi au găsit soluţia pentru a strânge suficienţi bani cu care să-şi cumpere un alt teren, scrie Huffington Post. Cele două lucrau la ferma Ten-Speed Greens, recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din zona. Pentru că şi-au pierdut pământul femeile le-au propus prietenelor lor să pozeze cu cele mai bune produse de la fermă şi să le ajute astfel să câştige bani.

A existat o perioadă în care ferma, cu numai şase angajaşi, producea 40 de kilograme de salata verde, muşstar verde, broccoli şi alte legume săptămânal pentru restaurantele şi pietele locale. În primul an de existenţă ferma a produs mai mult de o tonă de roşii.

Dar pentru că pământul pe care se cultivau era închiriat şi nu l-au mai avut după ce proprietatii au construit case, cele două femei s-au decis să găsească o soluţie pentru ceva permanent. Ideea le-a venit atunci când au realizat că prietenele lor arată foarte bine şi că un calendar cu femei goale şi produsele lor ar putea fi de ajutor.

 

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *