Bârfe puţin codate, iată-le consemnate

Căutări disperate în tabăra leberală: În ultima vreme, marii leberali își tot strofoacă mințile pe tema lui Moș Crăciun ot Pașcani și Guzganian, ambii cu belele penale, dar apărați de coledzii de Parlament. Socoteala foștilor Forțoși Cinici e să forțeze astfel o candidatură a lui MeReU la alegerile din 2016. Bun, dar ce te faci, că de MeReU se vorbește că îl caută procororii în dosarul securizării fronterei? Păi, vine Thomas din urmă, că nu degeaba el se agită, nu MeReU. Bun, dar ce te faci dacă e tot degeaba, că procentele lui Thomas sunt cât ale lui Danga-Langa și mai mici decât atât? Ei, tocmai asta e problema marilor leberali ieșeni. Mai căutaţi băieţi, poate totuşi găsiţi şi voi cu cine să ieşiţi în faţă. Nu de alta, da’ e cam ruşinos să schimbaţi cantindanţii ca pe cămăşi şi asta cu doi ani înainte de alegeri.

Ciupeală de tot râsul la un proiect european: Deunăzi s-a tăiat panglica la drumul spre Botșeni. Ce nu prea știe lumea, e că drumul a fost aproape să nu se mai facă, că un premare de pe traseu, den comuna Izvoarele să zicem, l-a tot frecat pe constructor că să-i pună dale în curte și să-i tragă asfalt pe uliță. Lui, cumătrului, cuscrului și altor neamuri prin alianță. No, dar chiar așa? Dom’le, porcărele dintr-astea se fac pe drumurile sătești și comunale, nu pe alea mari, orișicât. Adică, flăcăii sunt atât de disperaţi încât ar vrea să ciupească ceva până şi de la un proiect european. Acum, când toţi ochii de la Bruxelles sunt îndreptaţi spre România, gagiii ăştia pur şi simplu nu se pot abţine să nu ciupească şi ei ceva. Mare e foamea!

Un deputat derutat este în mare cumpănă: În ideea alegerilor parlamentare ce vor avea loc peste doi ani, un deputat ieşean îşi lasă toate opţiunile deschise. Este vorba de fostul ales al poporului, dom’ Vlăjuţ (acum independent), care încearcă marea cu degetul şi pe la premărie, se dă bine şi pe lângă colegii leberali. Problema în cazul său e însă alta: ştiţi proverbul cu cel ce aleargă după doi iepuri? E posibil să nu mai prindă nici măcar o veveriţă. Mai mult, cu cât se va decide mai greu, cu atât îi scad şansele de a se impune în noul partid de adopţie. Sfatul acesta e gratuit, nu-l ignoraţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *