Bărbatul care şi-a bătut iubita timp de 22 de ore i-a aplicat aceeaşi corecţie fostei partenere: „A mai nenorocit o fată”

Bajusz Adrian Claudiu, afaceristul cu cetăţenie româno-belgiană care şi-a călcat iubita în picioare, timp ce 22 de ore, nu e la prima faptă de acest gen. Bărbatul şi-a bătut cu sălbăticie şi una dintre fostele iubite.

Avocatul Georgianei Radu, tânăra de 26 de ani care a fost sechestrată şi bătută timp de 22 de ore, spune că agresorul nu este la prima faptă asemănătoare. O altă tânără, din Belgia, a primit acelaşi tratament. Apărătorul victimei încearcă acum să o contacteze pe acea fată, pentru a depune mărturie în acest dosar.

„Ne menţinem plângerea, nu există nicio posibilitate de împăcare. Un astfel de specimen nu trebuie să scape. Noi vom solicita o expertiză la IML, să facem o reîncadrare a leziunilor suferite de ea. Nu poţi să dai 21 de zile de îngrijiri medicale pentru ce a păţit. Deocamdată, ea beneficiază de consiliere psihologică. Nu ştiu dacă cineva îi va putea şterge rănile psihice.

Am aflat astăzi că acel animal a mai nenorocit o fată, în Belgia. Ea nu a depus plângere.
Noi am făcut plângere pentru trei infracţiuni. Riscă maxim cinci ani pentru ceea ce a făcut. Din păcate legislaţia noastră nu este adaptată la cea europeană în ceea ce priveşte violenţa domestică.

Eu i-am spus ei din prima zi că nu voi fi alături de ea dacă nu va merge până la capăt. M-a asigurat că nu se va împăca cu el. Georgiana nu are pe nimeni. Mama ei a decedat acum 8 ani, iar tatăl e la muncă în Italia. Eu cred că nu a strigat de frică şi că ar fi fost omorâtă dacă striga. El a fost sigur că ea se va întoarce acasă după ce va cumpăra ţigări. În cele 22 de ore, s-a axat mult pe bătaia cu cureaua. Sunt bărbaţi care nu ar fi rezistat, nu ştiu cum a rezistat ea. Când obosea să o bată cu cureaua, o lua la pumni”, a spus avocatul victimei, la Antena Stars.

Georgiana Radu, traumatizată fizic şi psihic, susţine şi ea cele spuse de avocat. „Rănile fizice se vindecă, cele sufleteşti nu. Nu a fost primul episod. Prima dată mi-a dat câteva palme şi m-a tras de păr, iar a doua oară m-a bătut cu cureaua. Am stat despărţiţi o lună. În martie anul acesta a fost primul episod de agresivitate. M-am întors la el pentru îl iubeam şi îmi promitea că nu va mai face. Îmi spunea mereu că îl înşel, până când am ajuns să îi spun că e adevărat, deşi nu l-am înşelat. Ştiu că aici am greşit. Nu i-am ocazia să fie gelos niciodată, aşa e felul lui de a fi. Nu mi-a găsit niciodată nimic în telefon, nu l-am înşelat cu nimeni.

Am fumat cinci ţigări una după alta şi la un moment dat i-am spus că mă duc să iau ţigări. Am luat portofelul din geantă şi am plecat. Am fugit la o cunoştinţă. Nu îl mai iubesc. Toată iubirea a murit”, a povestit fata de 26 de ani.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *