Bârfe câte trei, citește-le de vrei. Plan diabolic: vor s-o lase fără postul cheie

Una proaspătă de la școala superioară de injineri. După ce moș Jurmă a pierdut fotoliul de reftor, adversarii săi din școală vor să-i facă vânt și nevestei acestuia. Nu chiar de tot, ci doar din funcția de șefă de Cadre pe care o ocupă cam fără drept, e adevărat. Și adversarii cică vor cu tot dinadinsul să-i ia postul. E și bine plătit, e și o poziție cheie în universitate. Și cum bărba-su nu mai e reftor, îndepărtarea ei ar trebui să fie o sarcină ușoară. Dacă nu, adversarii pun la cale un armaghedon care să ajunsă pe la instituțiile de presă din oraș. Hai că asta-i bună, e răzbunare până la capăt. Stăm pe fază și vă dăm raportul.

Feriți-vă! Explodează mămăliga la liberari: Alta fierbinte rău de tot de la liberari. Cică după alegerile locale din iunie va exploda mămăliga. Marus Langă, fost șef pe munițip, debarcat ca să fie instalat șeful de la Aerohaltă, abia așteaptă ca acesta să-și rupă gâtul în cursa spre primărie. După ce șeful de la Aerohaltă va fi pierdut lupta pentru fotoliul de primar, Langă, cu gașca lui de tinerei, va revendica șefia organizației munițipale. Iar dacă nu i se va da înapoi postul, e hotărât să rupă pisica în două. Inclusiv să plece la partidul lui alde Botezatu, cu care e amic foarte bun. Și cum e 99,9% sigur că șeful de la Aerohaltă pierde bătălia electorală, să vezi măcel în vară la liberari.

O manevră politică ieftină, de doi bani: Au început intoxicările electorale. Se simte mirosul campaniei. De ceva vreme, pe Facebook a apărut sponsorizată o pagină ce susține realizarea autostrăzii Satu Mare – Baia Mare – Dej – Beclean – Bistrița – Vatra Dornei – Câmpulung – Suceava – Botoșani – Iași – Chișinău. Dacă nu ați intuit deja, accentul cade pe Suceava și regiunea limitrofă. Adică, în spatele acestei manevre s-ar afla liberarii fluturași din Suceava. Ca să nu stârnească mânia ieșenilor, au pus și orașul nostru pe hartă, dar e clar că miza e să lege Suceava și Bucovina de vestul țării. Iașului i-ar veni peste mână, ar ocoli imens. Deci liberarii din Suceava ne-au pus iar gând rău. E imposibil să reușească așa ceva, doar agită apele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *