Bârfe de culoare: tupeu dus la extrem, mai vrea un mandat

Am stat și am făcut un calcul și ne-am crucit. O speranță a politicii locale în 2012 s-a transformat, în doar patru ani, într-unul dintre cei mai mari traseiști. Concret, madama cu camelii a intrat în Parlament în 2012 din partea pierdele. A trecut apoi pe la pemepeu, acum e la unepereu, iar în pregătire e trecerea la liberari. Hai, că e prea de tot: patru partide în patru ani. Iar în ăștia patru ani a reușit să se umple de ridicol cu candidatura la primărie de acum câteva săptămâni. Ca tupeu să fie maxim, madama va veni în toamnă și va cere din nou votul pentru un nou mandat de tăiat frunza la câini în Camera Deputaților. Acum, nu știm ce reacție vor avea găștile din peneleu pentru care oricum locurile eligibile sunt la jumătate din numărul pretendenților.

Ce combinații îi mai trec oare prin minte? Mișcările pe piața politică locală sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Astfel, jumătate din grupul parlamentar uneperist a virat la stânga, iar cealaltă jumătate o va lua probabil la dreapta, la liberarii din Podu ăl Roș. O întrebare ne macină totuși. Ce se va întâmpla cu deputatul Dănuț Huașdea. Da, da, dacă ați uitat vă reamintim că și el este reprezentantul nostru în Parlament. Acum, Huașdea este pe cont propriu. Unde se va aciua? Până una-alta s-a reactivat pe Facebook și anunță fel de fel de trăsnăi. Oare să avem norocul să scăpăm de el? Sau îl va recupera dom’ Petrică? Sau Văru Jan? Mda, de fapt poate să se mai ducă și pe la moș Mobre, ori, de ce nu, pe la udemereu. Hai că asta ar fi de-a dreptul pur și simplu.

Surprize-surprize la o școală superioară: Dacă vi s-a părut că a fost liniște o perioadă la școala superioară de doftori, ei bine acum probabil că v-ați dat seama că a fost cea dinaintea furtunii. Astfel, descinderile procurorilor ieșeni de acum câteva zile reprezintă doar faza incipientă a unui dosar. Sursele noastre, atât din școală cât și din structuri, ne avertizaseră că va urma o bubuială cu strigături. Stați pe aproape, ciuliți urechile, deschideți ochii și veți fi primii care aflați noutățile. Că lucrurile nu se vor opri aci, vor fi și niște angajați de la școală ce vor fi chemați la discuții de anchetatori. Acum, noi avem o listă cu ceva nume, dar am promis solemn că nu le dăm în vileag până ce oamenii legii nu-și fac datoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *