Bârfe în rafală: Ăștia migrează mai des decât păsările călătoare

Băi, fraților, necazuri mari la un partid mic. La pemepeul de la Iași al lui Băse, e un sictir îngrozitor. Pentru că e un singur loc eligibil, primul de la derutati și ăla e deja adjudecat, restul „vedetelor” din partid nu știu încotro s-o apuce, de teamă să nu rămână cu buza umflată. Dacă vă vine să credeți, unii dintre noii veniți la pemepeu pe ulița unepereu se gândesc deja să plece. Hopa! Păi, cum vine asta? Băieții ăștia ajung să schimbe două-trei partide pe an. E posibil așa ceva? Avem trei nume mari de tot pe listă, dar încă nu vi le divulgăm pentru că vrem să depistăm și care va fi ulterioara destinație a celor trei. Așa că, stați pe fază că revenim zilele viitoare în forță și vă dăm totul, mură-n gură.

Vom trimite în Parlament o blondină sexy foc. Auch! N-am mai scris de mult despre flăcăii de la 4 Iași. Ăștia care vor candida la parlamentare sub umbrela lui Cucușor Stan și-al lui usereu. De la Iași, la camera derutaților va fi pe primul loc pe listă o blondină superbisimă care vorbește românește cam ca Răducioiu după două luni petrecute în Italia. Coconette, pe numele ei, fata e bunesă rău de tot, ar putea câștiga titlul de miss parlament. Pe primul loc la senat din partea usereului ieșean va fi Mișu Câine Sălbatic, feciorul mult mai celebrului Vasile Câine Sălbatic. Acest Mișu, de profesie avocat, cam figurant de felul lui nu prea are șanse de reușită. În schimb, pe actualele sondaje, Coconette prinde un loc sigur la derutați. Măcar la frumusețe să fim și noi reprezentați.

Un plan minuțios de a pătrunde în politică: Au trecut doar fo’ trei săptămâni din noul an universitar și o scurtă caracterizare tot putem face. Reftorul TT, ăla de la cea mai veche universitate din țară, e pus pe căpătuială de imagine publică. În cele trei săptămâni a avut fo’ 6-7 ieșiri publice importante, adică e clar, intențiile sunt ca omul să joace la scară mare. Adică, nu va fi un reftor spectator și un reftor jucător pe care n-ar fi deloc exclus să-l vedem pe scena politică locală peste patru ani. Probabil că planul e ca până în 2020 să-și facă plinul de imagine și, atunci, în primăvară, dacă astrele se aliniază cum trebuie, s-o cotească spre politichie. Hai că vedem și mai povestim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *