Bârfe tari, cu oameni mari: Patron fiţos pentru piscina exclusivistă

S-a lămurit şi misterul celui mai fiţos club – piscină deschis recent într-o comună de lângă Iaşi. La inaugurarea din urmă cu câteva săptămâni poate că pe unii i-a surprins prezenţa unui cunoscut creator de modă din Capitală, fost iubit al Biancăi, mister Cătă pe numele lui. Unii au zis că a fost adus pe bani grei pentru a face reclamă exclusivistului club. Alţii au susţinut că la baza sosirii lui Cătă la inaugurare ar fi relaţia de amiciţie pe care o are cu patronul locantei. Nu bre, e mult mai simplu: pur şi simplu acest stabiliment îi aparţine lui dom’ designer Cătă. Acum e clar? Nu daţi însă năvală, că nu ştim dacă şi în ce week-end va veni şi Bianca. Şi noi am vrea s-o vedem în costum de baie, pe „malul” piscinei.

Admiterea la şcoala de doftori, sub lupă: Nişte băieţi cu ochi albaştri cică stau geană pe admiterea de la şcoala superioară de doftori din târg. Nu, băieţii nu vor să se înscrie şi ei la şcoală pentru a obţine o a doua specializare, ci vor să vadă dacă se fac „combinaţii” la admitere, mai ales la secţiunea cu studenţi străini. Acolo îs vreo 600 de locuri disponibile străinezilor, iar miza financiară e extrem de importantă. Aşa că, domnilor din conducere, aveţi grijă cum vă mişcaţi că fiecare pas vă e strict monitorizat. Şi-ar fi păcat ca la această şcoală superioară de doftori să mai izbucnească, din nou, un alt scandal de răsunet. Noi am dat avertismentul, că ne sunteţi simpatici, restul depinde doar de voi.

La leberari se fac şi se desfac liste: Una proaspătă din tabăra galbenă localizată în zona podului cel roş. Acolo sunt mai mulţi lupi tineri care vor să preia controlul filialei, locul de şerif fiind lăsat liber de Avoievodiţei. Şi cum credeţi că se fac negocierile? Cei ce aspiră la şefia partidului au început deja să împartă funcţii închipuite. Se fac şi se desfac liste de deputaţi, senatori, consilieri locali şi judeţeni, şefi de deconcentrate. Adică: mă susţii să preiau conducerea partidului, te pun pe listă la deputaţi, pe un loc eligibil. Dar, măi băieţi, voi vindeţi pielea ursului din pădure? E şi riscant, şi imoral şi la limita legii manevra asta. Mai gândiţi-vă, poate găsiţi şi alte soluţii, mai simple şi mai sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *