Bârfe tari, pentru oameni mari

Surpriză colosală la școală doftorală: Îngrămădeală mare pentru șefia școlii superioare de doftori. Așa cum bine știți s-au deschis înscrierile pentru funcția de reftor a școlii de doftori. La sfârșitul anului trecut, în cărți și agitată foc era o doamnă doftor de dinți Norna. Ei, femeia gândise o întreagă strategie de campanie ca să pună mâna pe râvnitul fotoliu. Era dispusă să bage adânc mâna în buzunare ca să-și finanțeze campania. Surpriza șoc pentru ea a venit la începutul acestui an. În chiar prima zi de înscriere în cursă a intrat un reputat chirurg, profesorul Scripcă, cel care e și cotat drept favoritul numărul 1. Iar veștile proaste au continuat pentru Norna: în competiție s-a înscris și fostul reftor Cheptu. Așa că madam Norna cam bate în retragere. Definitiv.

Șoc și groază la un supermarket: Așa ceva n-am crezut că o să vedem vreodată în viața noastră. Deunăzi am fost la cumpărături la un supermarket din Tătărași, Didl pre numele său, ca să luăm cele necesare. După ce am parcat, pe când ne apropiam de intrare era să facem infarct. Cine a ieșit cu sacoșa plină s-a urcat într-o mașină bengoasă și a demarat în trombă? Exact. Chiar madama Fleșcu, patroana lanțului de magazine Reflux. Păi, cum vine asta, doamnă. Matale care ești patroana a două magazine alimentare în Tătărași, unul chiar non-stop, vii și-ți faci cumpărăturile de la concurență? Așa ceva nu putem înțelege. Adică produsele din magazinele voastre sunt atât de scumpe încât nici voi, ca patroni, nu vi le puteți permite? Și-atunci, oamenii simpli, cu venituri modeste, de ce-ar cumpăra de la voi?

Partid cu ședințe într-un mic uscător: Haioși rău flăcăii ăștia de la 4 Iași. Pe 6 ianuarie au făcut o primă ședință. Un fel de întrunire ca într-un uscător de bloc, la care au participat câțiva omuleți. Aceștia continua să spună, sus și tare, că vor merge la alegerile locale din iunie, desi, probabil, nici vecinii nu-i susțin. Gurile rele zic că e doar o simplă manevră prin care vor să dea drumul la negocieri, să prindă și 1-2 posturi la Consiliul Local și tot cam atâtea pe la Consiliul Județean. Bașca, dacă mai e loc, niște sinecuri pe la deconcentrate. Păi, spuneți, fraților, de la bun început. Cum vreți să faceți, țineți o licitație deschisă, cu strigare, cu reprezentanții celor două mari partide, sau continuați negocierile în subteran?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *