Flavia Mihăşan: «După Sărbători, evit ciocolata»

Îţi trebuie o disciplină de fier să nu calci strâmb de Crăciun sau de Revelion. Ori un job care să nu-ţi dea voie s-o laşi mai moale nici măcar de Sărbători, cum e cazul Flaviei Mihăşan. Norocoasa de la matinalul Antenei 1 spune că pe ea ianuarie o găseşte mereu în formă, pentru că în decembrie dansează mult! Pentru noi, ceilalţi, care “am scăpat” în sarmale şi cozonaci, frumoasa blondă are câteva sfaturi pentru a ne recăpăta silueta.

Flavia e vegetariană, aşa că sarmalele clasice, cu carne de porc şi afumătură, ori cârnaţii nu se regăsesc pe masa ei niciodată. Nici măcar de Sărbătorile recent încheiate blonda n-a făcut excepţie, preferând să-şi urmeze dieta prestabilită.

Ca urmare a a­­ces­­tui fapt, a­­cum, la început de an, cântarul nu-i arată cu plus, iar ea e fericită că a rămas în formă perfectă.

“Pentru mine, perioada Sărbătorilor e mereu una extrem de încărcată şi de activă din punct de profesional. Dansez mai mult decât o fac în restul anului, am multe repetiţii şi multe filmări. Tocmai de aceea, nu-mi amintesc să fi mâncat vreodată mai mult decât de obicei. De opt ani nu mai mănânc carne, aşadar, din start, meniul de Sărbători nu diferă foarte mult de cel obişnuit”, ni s-a destăinuit Flavia.

Singura ei slăbiciune declarată e desertul: “Un aliment pe care încerc să-l evit după perioada Sărbătorilor este ciocolata. Îmi place foarte mult şi mereu fac abuz de ciocolată şi de alte dulciuri. Uneori, se întâmplă să mi se facă poftă de ciocolată şi la ora 10 seara. Câteodată reuşesc să mă abţin, dar nu întotdeauna”.

Mişcare de cel puţin 3 ori pe săptămână

Cum nu toţi putem urma regimul Flaviei – de fapt, puţini pot! -, celebra dansatoare ne învaţă cum să scăpăm de kilogramele acumulate şi să ne facem un corp de vedetă: “Există două reguli care funcţionează numai împreună – alimentaţie sănătoasă şi mişcare de cel puţin trei ori pe săptămână. În plus, sunt lucruri pe care le puteţi face pentru a fi şi mai activi: mergeţi pe jos, mergeţi pe bicicletă, faceţi cursuri de dans ori de aerobic sau fitness. Sunt atâtea opţiuni, trebuie doar să alegeţi ce vi se potriveşte!”, e convinsă Flavia.

Mici trucuri ajutătoare? Avocado se pare că face minuni pentru siluetă, vedeta îl consumă zilnic. În plus, “nu mâncaţi după ora 18.30, beţi zilnic ceai verde şi multă apă”, ne mai sfătuieşte ea.

Iubitul ei, Alexandru, este gurmand

Regimul alimentar strict al Flaviei nu e urmat şi de iubitul ei, actorul Alexandru Ion (cunoscut din serialul “Narcisa: Iubiri nelegiuite”): “Lui îi place foarte mult mâncarea şi încearcă tot felul de gusturi noi, dar are grijă să nu facă excese şi face mult sport”, ne-a mai spus “vecina” de la “Neatza”.

FOTO: Mihai Şteţcu

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *