Bianca Drăguşanu, făcută praf de Iulia Albu: „Vrea să ne convingă că se zâna bună pentru amărâţi”

Bianca Drăguşanu a intrat, din nou, în gura Iuliei Albu. Nu doar cu ţinuta pe care a purtat-o, ci şi cu o atitudine nepotrivită. 

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a fost fotografiată pe stradă, în timp ce ţinea de mână o fetiţă cu proteze la picioare pe care o ducea la spital. Deşi gestul roşcatei este lăudabil, Iulia Albu nu s-a lăsat prea uşor convinsă. Asta pentru că, spune ea, ţinuta şi atitudinea sunt nepotrivite unui om care face un act caritabil. Mai mult, fashion-editorul crede că Bianca intenţionează, prin gestul ei, să o „întreagă” pe Loredana Chivu, pe Facebook. Cu alte cuvinte, să strângă mai multe like-uri decât asistenta „păcătoasă”

„Bianca Drăguşanu, extrem de supărată că Loredana Chivu i-a luat faţa, vrea să ne convingă că este „zana bună” pentru copiii amarati. Cum? In rochie cu trena, cu silicoanele la vedere, cu paporniţa pe antebraţ şi cu gura până la urechi, atârnând triumfal de grotesc o biată fetiţă cu dizabilităţi în faţa câtorva paparazzi. Pentru ce? Pentru ca Loredana Chivu 529.586 followers şi Bianca Drăguşanu DOAR 527.643 likes. Greu cu divele astea de divan, parol”, a scris Iulia Albu, pe Facebook.

Aceasta este rochia pe care a purtat-o Bianca în ziua în care a ajutat o fetiţă

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *