MIHAI ALBU a făcut anunţul emoţionant după cel mai recent scandal cu fosta soţie! „MIKA împreună cu tăticul ei…”

Iulia şi Mihai Albu au format unul dintre cele mai frumoase şi liniştite cupluri din lumea mondenă, dar au divorţat spre surprinderea multor persoane din jur. Pentru că iubirea a fost destul de mare, atât timp cât au fost împreună, cei doi au făcut şi un copil.

După ce a apărut un zvon prin presă, care susţine că Iulia Albu îi face din nou zile fripte fostului soţ, Mihai Albu a răbufnit pe contul său de Facebook, susţinând că nu este adevărată informaţia conform căreia jurata „Bravo, ai stil!” face datorii pe care le trece pe numele designerului de pantofi.Nu este adevărat! Sper că toate aceste chestiuni să înceteze în momentul în care Iulia se va muta din imobil, mi-a promis că se va muta până la sfârşitul anului acesta… ar mai fi vreo nouă zile… nu de alta, dar este total aiurea să mă întâlnesc zilnic cu iubitul ei, de fapt acele zece zile pe lună cât locuieşte în apartamentul ei. Este o situaţie total aiurea, trebuie rezolvată!, a scris Mihai Albu.

Mihai Albu a fost bucuros că şi-a petrecut sărbătorile alături de fetiţa lui.
Mihai Albu a fost bucuros că şi-a petrecut sărbătorile alături de fetiţa lui.

Totuşi, deşi i-a luat apărarea acesteia, jurata s-a aprins şi a început să-i facă zile fripte lui Mihai Albu, iar acesta nu a mai rezistat, răbufnind din nou pe Facebook, unde a postat un mesaj mai dur ca niciodată la adresa Iuliei. Însă, designerul a decis să lase totul deoparte şi să se bucure aşa cum se cuvine de Crăciun, alături de fiica lui, Mikaela. Mihai Albu a făcut anunţul emoţionant pe contul lui: „Brăduţul împodobit de Mika împreună cu tăticul ei. Crăciun fericit tuturor!”. Fanii au reacţionat imediat, încurajându-l în această perioadă dificilă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *