MIHAI ALBU, cuvinte dure la adresa fostei soţii! „Cum a putut să-şi oblige copilul…”

Iulia şi Mihai Albu au format unul dintre cele mai frumoase şi liniştite cupluri din lumea mondenă, dar au divorţat spre surprinderea multor persoane din jur. Pentru că iubirea a fost destul de mare, atât timp cât au fost împreună, cei doi au făcut şi un copil.

După ce a apărut un zvon prin presă, care susţine că Iulia Albu îi face din nou zile fripte fostului soţ, Mihai Albu a răbufnit pe contul său de Facebook, susţinând că nu este adevărată informaţia conform căreia jurata „Bravo, ai stil!” face datorii pe care le trece pe numele designerului de pantofi.Nu este adevărat! Sper că toate aceste chestiuni să înceteze în momentul în care Iulia se va muta din imobil, mi-a promis că se va muta până la sfârşitul anului acesta… ar mai fi vreo nouă zile… nu de alta, dar este total aiurea să mă întâlnesc zilnic cu iubitul ei, de fapt acele zece zile pe lună cât locuieşte în apartamentul ei. Este o situaţie total aiurea, trebuie rezolvată!, a scris Mihai Albu.

Mihai Albu a ilustrat mesajul cu un desen făcut de Mikaela, fiica lui şi a Iuliei Albu.
Mihai Albu a ilustrat mesajul cu un desen făcut de Mikaela, fiica lui şi a Iuliei Albu.

Totuşi, deşi i-a luat apărarea acesteia, jurata s-a aprins şi a început să-i facă zile fripte lui Mihai Albu, iar acesta nu a mai rezistat, răbufnind din nou pe Facebook, unde a postat un mesaj mai dur ca niciodată la adresa Iuliei. „Atacurile nu se opresc …chiar deloc! Fosta profită de orice ocazie să lanseze tot felul de acuze si păreri despre persoana mea. Nu îmi doresc să port vreun război cu mama copilului meu! Am ştiut dintotdeauna că este în căutare de scandaluri, dar nu mi-am închipuit că va putea declanşa aşa ceva şi cu mine, tatăl copilului ei…nu am să înţeleg asta niciodată. Nu am să înţeleg nici cum a putut să-şi oblige soţul şi copilul să trăiască într-un coteţ cu găini şi cocoşi, înaripate care au venit la pachet cu lipsă de respect, agresivitate verbală şi multe altele. Din acest moment eu nu voi mai răspunde şi nu mă voi mai apăra niciodată! NICIODATĂ!! Îi doresc cât mai multe fructe exotice pe cap şi cât mai multă minte în cap, iar în picioare pantofi adevăraţi. CRĂCIUN FERICIT!, a scris Mihai Albu.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *