Narcisa Guta, dezvaluiri SOC! „Am intrat cu pistolul peste ea in casa! Beyonce a vrut sa se arunce de la balcon! Am vrut sa ii dau 4 palme si patru scuipaturi”

Narcisa Guta s-a prezentat intr-o emisiune de la Antena 1 si a vorbit despre incidentul de aseara, atunci cand a intrat peste Beyonce de Romania in casa.

A iesit un macel din care Beyonce de Romania a iesit sifonata rau de tot. Narcisa a povestit ca a deranjat-o enorm faptul ca Beyonce l-a injurat pe copilul ei, Alberto. „Eu sunt terorizata de aceasta femeie de o luna de zile. Eu i-am dat ei pace dupa ce am aflat ca acel copil este al lui Guta. Cand ea a vazut ca nu ii dau pace, a inceput sa ma terorizeze. Ma suna in toiul noptii, ma injura la telefon si inchidea. Dupa ce ca mi l-a luat pe Guta, mai incepe sa ma injure. N-am avut nimic ca ma injura pe mine, dar cand l-a injurat pe asta micu, pe Alberto, am luat foc. De 10 zile, de cand Guta a plecat de la ea, au inceput telefoanele.”, a povestit ea.

Apoi a explicat firul evenimentelor de aseara. „Eu m-am dus in casa lui Nicolae Guta, nu la ea acasa. Eu am batut la usa ca sa discut cu ea despre Alberto. Copilul meu a plans o noapte intreaga dupa ce a auzit cum il injura asta. El a plans, eu am plans, familia mea la fel. Daca Guta n-a luat atitudine, m-am dus eu sa vorbesc cu ea. Ea n-a vrut sa deschida si ma injura din interior. Eu aveam la mine si un pistol de jucarie la mine. L-am luat asa la misto. Ea s-a ascuns in casa. Cand am ajuns sus la ea, a vrut sa se arunce de la balcon, dar am prins-o de picioare si am salvat-o de la o nenorocire. I-am dat patru palme si patru scuipati”, a spus Narcisa.
Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *