Botoşănenii invadează Prefectura lui Tomaşeschi

Ecaterina-Niculaes

Ecaterina Niculaes

După câteva luni de rătăcire prin Casa Pătrată, imediat după înscăunarea ca prefect de Iaşi, Dragomir Tomaşeschi a purces în căutarea unei echipe puternice în care să-şi pună bazele. Nu a găsit decât blonde bune de mutat pixurile de pe birouri. Apoi, i-a fost trimis, providenţial, bătrânul Elvădeanu, fost subprefect de Botoşani, mare specialist în probleme de fond funciar, punct nevralgic într-un Iaşi asediat de şacali imobiliari şi cohorte de moştenitori, descendenţi din amantele boierilor de viţă nobilă.

Zilele trecute, Prefectura a mai primit plocon un personaj cheie – Ecaterina Niculăeş, şefa de cabinet a primarului Cătălin Flutur iar, apoi, a prefectului Cristian Roman. Pentru o slujire exemplară a intereselor celor doi pioni PDL de Botoşani, partidul a făcut-o şefă peste Direcţia Judeţeană de Statistică Botoşani. La Iaşi, Katy se va ocupa de conducerea Serviciul Integrare Europeană, Proiecte Europene şi Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate.

Pentru acest lucru, focoasa brunetă, avocată de profesie ca şi prefectul de Iaşi, s-a mutat cu tot cu familia la Iaşi, fiind decisă să-i demonstreze lui Tomaşeschi că în Prefectura Iaşi nu este deocamdată nicio femeie care să ştie să facă legea mai bine ca ea.  Bineînţeles, din altă perspectivă decât cea a mânuitoarelor de pixuri care bântuie precum curcile în jurul înaltului funcţionar public.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *