„Care e problema ei? Ce vrea? Cineva sa-i zica asta!” Reactii incredibile la adresa Simonei dupa gestul care i-a surprins pe toti

Sports Illustrated scrie despre despartirea dintre Simona Halep si Wim Fissette, incercand sa explice de ce numarul 2 mondial obisnuieste sa-si schimbe antrenorii atat de des.

Intr-un articol de pe Sports Illustrated, jurnalistul Jon Wertheim raspunde unei intrebari adresate de un cititor, Randy Mayes, din Arizona, despre despartirea din Simona si Wim.

Randy Mayers se intreaba, in articolul de pe Sports Illustrated: „Care este problema Simonei Halep cu antrenorii? Anul trecut l-a dat afara pe cel care a transformat-o intr-o jucatoare de TOP 10. Anul asta l-a dat afara pe cel care a trimis-o intr-o finala de Grand Slam, la Turneul Campioanelor si a ridicat-o pana pe locul 2 mondial. A avut doi super antrenori de succes si i-a concediat pe amandoi. Ce cauta? Un antrenor care pierde? Cineva trebuie sa ii spuna ca acesti antrenori invingatori sunt foarte greu de gasit si ar trebui sa se gandeasca sa-i pastreze.”

Jurnalistul american explica: „Am auzit doua variante aici., iar ambele sugereaza ca Simona Halep cere foarte multe de la antrenorii ei. Mai mult, agentul ei este Virginia Ruzici, o jucatoare cu rezultate exceptionale. Exista probleme de cultura, lingvistice si logistice atunci cand o jucatoare este intr-o tara, iar antrenorul ei in alta.”

„In ultimul an, am vazut mai multe mutari care pot parea ciudate. Maria Sharapova s-a despartit de Jimmy Connors. Novak Djokovic are, oarecum, doi antrenori. Ivan Lendl si Andy Murray s-au despartit la cateva luni dupa ce Murray a cucerit Wimbledon, pentru ca apoi acesta sa o angajeze pe Amelie Mauresmo. Iar Ana Ivanovic trece de la un antrenor la altul”

Simona Halep a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca s-a despartit de Wim Fissette si ca isi cauta in prezent un antrenor roman.

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *