Cat sotul ei este la puscarie, Cristina Rus a gasit metoda eficienta pentru a face rost de bani. Uite pe cat se vinde artista

 In urma cu o saptamana, sotul Cristinei Rus a fost retinut pentru 30 de zile, cercetat pentru delapidare.Pusa intr-o situatie dificila, cantareata s-a vazut nevoita sa incerce sa faca fata cu brio si mai ales sa ramana la acelasi nivel de trai.

De cand s-a maritat cu afaceristul Dragos Bilteanu, cantareata Cristina Rus a dus o viata lipista de orice grija materiala. Totusi, de cand partenerul ei a fost retinut, artista se vede nevoita sa faca rost de bani pentru a-si putea mentine nivelul de trai, mai ales ca lui i-a fost pus sechestru pe toata averea.

 

Piese Cristinei pot fi descarcate doar cu bani

Piese Cristinei pot fi descarcate doar cu bani

Isi vinde piesele pe internetLa inceputul lunii decembrie, Cristina Rus primea poate cea mai cumplita veste. Sotul ei, afaceritul Dragos Bilteanu, a fost retinut pentru 30 de zile sub acuzatia de delapidare pentru un prejudiciu de 13 milioane de euro. Se pare ca barbatul is va petrece sarbatorile in spatele gratiilor, in timp ce sotia si cei doi copii ai lor vor avea parte de cel mai trist Craciun. Pentru a nu resimti acest impas, artista a decis sa-si scoata la vanzare albumul cu piese de Craciun. Mai exact, cei care vor sa-i asculte melodiile sunt nevoiti sa scoata din buzunar suma de 4 euro pentru intreg albumul sau cate 0.70 euro pentru fiecare piesa in parte. Acest lucru se poate face doar cu ajutorul telefonului mobil sau gadget-urilor, albumul fiind disponibil doar in domeniul online. Se pare ca solista a gasit un mod eficace de a face rost de cativa bani, fara sa se agite prea mult.

 

Cristina Rus cheama o machioza acaasa de fiecare data cand iese la un eveniment

Cristina Rus cheama o machioza acaasa de fiecare data cand iese la un eveniment

 

Prejudiciu de 13 milioane de euro

Cu toate ca Dragos Bilteanu este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, milionarul aflandu-se pe locul 38 in Topul Forbes, prejudiciul pe care l-a adus statului face ca sotia lui sa nu mai aiba acces la averea familiei. Conform surselor judiciare, se pare ca prejudiciul de 13 milioane de euro pentru care sotul Cristinei este anchetat, ii poate aduce o condamnare destul de mare, in cazul in care va fi gasit vinonat. Averea lui, estimata la 90 de milioane de euro, a fost facuta in urma afacerilor in domeniu imobiliar, energie si turism.

 

Sursa: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *