Ce spune Alina Puşcaş despre relaţia cu soţul său: Ne-am separat, dar…

Alina Puşcaş a avut probleme în căsnicie, iar ea şi soţul ei au decis să stea separţi o vreme. Totul a ieşit la iveală după ce mai multe fotografii şi o filmare au apărut în presă, în care Viktor Bieltz era foarte apropiat de mai multe domnişoare, dând naştere unor speculaţii că ar fi infidel.

Vedeta Antena 1 a oferit un interviu pentru revista OK! Magazine şi a explicat că soţul ei e un om în care are încredere enormă. Alina a subliniat că persoanele din fotografii făceau parte din grupul de prieteni şi că dacă ar fi fost vorba de infidelitate, ar fi pus punct imediat relaţiei cu Viktor.

„Eu şi Viktor nu am discutat de divorţ. Într-adevăr ne-am separat, dar nu ne-am găsit parteneri adiacenţi niciunul dintre noi. Dacă ne referim la pozele apărute în presă, de fiecare dată Viktor era cu altcineva, persoane din cercul de prieteni. Şi dacă l-aţi cunoaşte, aţi înţelege că nu e genul care să schimbe femeile ca pe şosete. Dar el nu e obişnuit cu apariţiile în presă. Chiar dacă vom ajunge să ne despărţim definitiv vreodată, Viktor mi se pare cel mai de încredere om pe care l-am cunoscut. Niciodată nu aş putea, oricare ar fi soarta relaţiei noastre, să spun ceva rău de el. Acolo pare că se întâmplă ceva, dar e o suprapunere de imagini. Era o ieşire între prieteni, totul se întâmpla în faţa unui restaurant şi era filmat dubios. Dacă n-aş fi ştiut 100% că n-a fost infidelitate, puneam punct din prima”, a declarat Alina.

Mai mult, prezentatoarea a dezvăluit că probelemele dintre ea şi Viktor au fost cauzate de programul lor încărcat, care nu i-a lăsat să petreacă timp împreună nici după cununie.

„Imediat după cununie, am început filmările la «Te cunosc…» şi n-am avut nici măcar săptămâna de miere. Tocmai faptul că n-am avut timp unul de altul a dus la nişte probleme. Am ajuns să ne facem reproşuri des şi-am zis: OK, suntem la pragul de cinci ani de relaţie şi mi-e frică de praguri şi plafonare. Aşa că am preferat să ne dăm puţin spaţiu. A fost o decizie bună, acum încercăm aşa frumos să ne redescoperim”, a mai adăugat Alina.

Se pare însă că cei doi au reuşit să treacă peste probelme şi au petrecut ajunul Crăciunului împreună, în Ardeal, la bunicii şi la tatăl ei. „Alina s-a împăcat cu soţul. Sunt din nou un cuplu frumos. Au fost la tatăl ei, în Luduş, la Târgu Mureş, şi au ajuns la o conciliere. Ei se iubesc foarte mult, sunt tineri, frumoşi, aşa că nu aveau de ce să divorţeze”, a spus pentru CLICK! o prietenă de-a prezentatoarei de la Antena 1.

(sursa: www.click.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *