Cei mai prost îmbrăcaţi aleşi locali

Astăzi, în exclusivitate, consilierii judeţeni

Consiliul Judetean

Consiliul Judetean

Ce motive avem să ne legăm de modul în care se îmbracă aleşii noştri? Păi, dragilor, ei ne reprezintă. Ei ne cheltuie banii, ei împart bugetul, ei stabilesc taxele şi impozitele locale, ei peste tot! De ce să nu vedem şi cum se îmbracă atunci când îşi propun să ne belească şi de ultimul sfanţ din buzunar!?

Constantin Adăscăliţei. O apariţie elegantă! Până deschide gura, ce-i drept! Costumul este unul de calitate, iar manşeta dublă rotunjită completată de o pereche de butoni , alcătuiesc o ţinută corectă. Domnul Adăscăliţei şi-a făcut temele în materie de stil vestimentar şi a adăugat ţinutei şi un ceas de firmă. Un simbol al eleganţei, felicitări! Şi pentru juna pe care şi-a ales-o în particular.

Simona Adonicioaie. Bluza doamnei Adonicioaie este aleasă corect. Decolteul în V îi alungeşte gâtul, iar culoarea îi luminează foarte frumos trăsăturile feţei. Un mare minus îl reprezintă manichiura care, ar fi putut fi un french şi nu nude. Referitor la makeup, un iluminator aplicat sub ochi şi un blush subtil aplicat pe pomeţi ar fi fost potrivit. Culoarea rujului e foarte închisă şi nu se potriveşte tenului.

Dinu Apăvăloaie. La fel ca şi în cazul domnului Adăscăliţei, o apariţie elegantă. Nimic în plus (poate în minus?).

Gheorghe Baltag. All black şi o cravată albastră cu dungi care vă sugrumă gâtul. Din păcate, ţinuta nu este deloc inspirată. Mai daţi cu barda, dom’le!

Iulian Cozianu. Nu este o ţinută business ! Puteaţi măcar încerca un stil „smart casual”. Puloverul cu dungi orizontale anulează imprimeul cu pătrăţele al gulerului de la cămaşă. Atenţie mare la imprimeuri!

Cătălin Bulgariu. Combinaţia nu este nereuşită, însă este puţin cam banală. O ţinută plictisitoare, prin care nu reuşiţi să vă impuneţi autoritatea. Aceasta vorbeşte despre o persoană care lucrează într-un mediu mult inferior funcţiei pe care o deţineţi. O altă recomandare este să mergeţi la un salon de înfrumuseţare… pentru bărbaţi, la cosmetică facială. Pensatul e o practică des utilizată de bărbaţii interesaţi de aspectul lor exterior. Şi pe noi ne interesează cine ne reprezintă, să ştiţi!

Magdalena Lupu. Doamnă Magdalena, aspectul grafic al ţinutei dumneavoastră este deosebit, iar texturile sunt asortate frumos. Mare atenţie atunci când purtaţi o caciulă de blană. Machiajul trebuie să fie impecabil, iar părul prins. Sprâncenile tip „Greta Carbo” nu vă avantajează.

Maria Cabalău. Vă recomand cu căldură să folosiţi nuanţe mai pastelate care să vă îndulcească look-ul. Negrul şi nuanţele dure de violet vă înăspresc trăsăturile şi vă face să arătaţi ca mama vitregă a Albei-ca-Zăpada. Chiar dacă aveţi un orar foarte încărcat, nu uitaţi că o vizită periodică la salonul de coafură vă va rezolva problema rădăcinilor şi astfel nu veţi mai reuşi să arătaţi ca un „frappuccino” în două culori. Uitaţi la colegul dvs., Costică Şerban, ce bine arată! Mătăluţă, ca femeie trebuie să-l întreci, adică să-l dai gata!

Cristian Nechifor. O ţinută impecabilă la o faţă mai mereu buhăită, un bun exemplu de „smart casual”. Ceasul metalic completează frumos ţinuta, iar atitudinea impunătoare-plictisită reuşeşte să prindă viaţă cu ajutorul stilului vestimentar abordat. Se observă foarte bine faptul că domnul Nechifor investeşte foarte mult în imaginea sa. Şi-atât, din păcate!

Gheorghe Oancea. Un stil plictisitor. Vă recomand să luaţi sfaturi de la domnul Nechifor. Şi politice, poate aşa vă mai remarcă lumea! Ceva activitate nu strică.

Lucian Ciprian Roşca. Insist să staţi de vorbă cu un stilist. Va reuşi să vă îmblânzească părul şi să îi redea o formă normală, poate chiar elegantă. Este indicat să investiţi ceva şi în imaginea dvs. Poate reuşim să aflăm şi noi cine sunteţi de fapt!

Costică Şerban. Elegant, ţinând cont de stadiul de la care a purces pe calea devenirii profesionale şi, mai ales politice, iar nuanţele utilizate îl avantajează foarte mult. I-aş recomanda domnului Şerban să folosească o cămaşă cu manşetă franţuzească, având ca accesorii o pereche de butoni de mătase care ar putea înlocui cu succes sigla PD-L-ului din piept. De asemenea, şi o noapte de somn cred că i-ar prinde foarte bine. Asta în cazul în care n u e vreo nuntă, ceva…

Cristian Stanciu. O alegere interesantă. Cămaşa intră foarte frumos în contrast cu sacoul, iar cravata reuşeşte să redea o notă de preţiozitate ţinutei. Va trebui să renunţaţi la cearcănele adânci de sub ochi. De obicei arată în acest fel atunci când se pierd foarte multe nopţi…sper că petrecute în folosul comunităţii. Oricum, sunteţi tânăr, încă, deci aveţi timp şi libertate suficiente pentru tot… şi toate. Nu-i aşa?

Costel Alexe. Mai multă imaginaţie!!! Vârsta nu reprezintă un dezavantaj în alegerea unei ţinute tip business, dimpotrivă !

Benone Ioan Tofan. Vă recomand să vă programaţi o întâlnire la un stilist. Cu siguranţă va reuşi să vă rezolve dilema cărării din păr: pe stânga sau pe dreapta? Nu lăsaţi pe altul să aleagă în locul dvs.!

Lucian Flaişer. Nu, nu, nu, nuuuuuuu ! Aţi venit să faceţi jogging sau la o şedinţă de Consiliu Judeţean? Discutaţi despre problemele asociaţiei de locatari sau despre cele ale unui întreg judeţ ?! Pentru început, vă recomand măcar să îmbrăcaţi un costum. Din ală nemţesc. Dă bine!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *