Chirica nu ştie, dar vorbeşte!

Carmen Marinela Cumpat

Carmen Marinela Cumpat

Săptămâna trecută, în cadrul unei întâlniri, directorul tehnic al Primăriei, Mihai Chirica, a propus ca noul spital Regional de Urgenţe să fie amplasat… în locul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi. Ideea a stârnit controverse, întrucât Spitalul de Recuperare este un centru cu o vechime de 55 de ani, iar, în plus, unitatea medicală se „bucură” succes în rândul pacienţilor din Iaşi şi din alte judeţe ale ţării.

Aflând de ideea creaţă a lui Mihai Chirica, directoarea Centrului de Recuperare, Carmen Cumpăt i-a cerut „off the record” explicaţii cu privire la afirmaţia directorului:

“Domnul Chirica s-a exprimat greşit, pentru că a spus doar o parte din ideea sa. De fapt, era vorba de amplasarea noului Spital Regional de Urgenţe în spatele Centrului de Recuperare. Avem 20 de hectare unde ar putea fi amplasat. Oricum, nici nu avea cum să fie în locul centrului. Asta ar însemna să se ia totul de zero”, ne mărturiseşte directoarea.

Acum nu ştim dacă porumbelul aruncat de Mihai Chirica, cu privire la amplasament, era ideea lui şi a încercat să se strecoare printre cuvinte, în momentul în care i s-au cerut explicaţii, sau doar pur şi simplu nu ştie să îşi susţină afirmaţiile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *