Clarviziuni on line pe banii păcălicilor

Când timpurile devin tulburi, oamenii, din disperare sau sărăcie, sunt în stare să creadă orice. În nebunia epocii moderne sunt tot mai mulţi „păcălici” care caută un licăr de speranţă în orice promisiune oricât de absurdă ar fi ea. Aici intervin ei, ESCROCII, specializaţi în exploatarea la maximum a sentimentelor umane prin metode mai puţin obişnuite.

Unul dintre aceşti „vânzători de vise” este şi aşa-numitul Daryl van Horn. Totuşi, mai mult ca sigur, personajul mult-lăudat şi supra-apreciat nici nu există, sau cel puţin alţii sunt cei care se ascund în spatele acestui nume… celebru.

Vă veţi îmbogăţi negreşit!

Din ce în ce mai multe persoane primesc, în ultima vreme, pe adresa personală de mail un mesaj plin de speranţă:

„Văd pentru dumneavoastră o serie de şanse nesperate în următoarele şase luni, printre care şi una referitoare la câştigarea unei importante sume de bani. Este ceea ce mi-a dezvăluit lucrarea mea preliminară cu privire la viitorul dumneavoastră apropiat”.

Ciudate sunt însă mai multe lucruri. În primul rând, în mail-ul pe care îl veţi primi figurează date personale, fără a le fi încredinţat lui „van Horn” în prealabil. Deşi vi se adresează într-un mod foarte personal, mesajul este unul standard, schimbând doar numele celui căruia i se adresează. Vi se va vorbi în mod repetat de un talisman norocos pe care îl puteţi procura doar de la el.

„Veţi primi şi talismanul meu personal. Mi-a fost transmis în circumstanţe stranii (?) de un bătrân înţelept, care a fost maestrul şi iniţiatorul meu spiritual. De multe ori acest talisman m-a scos din necaz. I-am verificat extraordinara putere, pe nenumăratele persoane pe care viaţa mi le-a scos în cale şi cărora l-am încredinţat. Sunt fericit că vi-l pot oferi acum, căci ştiu că va contribui la fericirea dumneavoastră şi că veţi profita de şansele nesperate pe care le-am văzut în viitorul apropiat, pregătindu-vă această clarviziune”.

Clarviziune la comandă – contra cost, se înţelege

Plusând, acesta adaugă şi o dată limită. Acea zi va fi foarte benefică pentru dumneavoastră, ca multe altele ce vor veni. Iar dacă doriţi să vă indice şi alte momente importante dar şi numerele cu care veţi putea câştiga la loto, atunci trebuie să comandaţi o clarviziune personalizată… pentru următoarele şase luni. În tot mesajul va arăta cât de mult va putea să vă ajute să reuşiţi în viaţă, într-un mod total „dezinteresat”. Pentru ca, în final, să vă ceară o anumită sumă de bani, infimă totuşi, în comparaţie cu „binele” pe care îl va face pentru dumneavoastră.

Nu vă lăsaţi păcăliţi! Acest tip de oameni exploatează frustrarea şi sentimentul de neputinţă pe care o persoană îl simte la un moment dat în viaţă. Slăbiciunea umană mereu va exista, însă trebuie să vă gândiţi de două ori înainte de a vă încrede în oricine vă va face promisiuni mesianice.

Aşadar, dacă simţiţi că acest astrolog, clarvăzător şi medium este singura voastră salvare de a ieşi din impasul în care vă aflaţi, creat artificial ori în mod real, ar trebui să vă reconsideraţi raţionamentul. O sumă mică de bani pentru o viaţă trăită „în puf” nu este niciodată reală.

Şi, dacă nu ştiaţi, Daryl van Horn a jucat şi în filme. A fost un personaj misterios şi controversat interpretat de către Jack Nicholson în „Vrăjitoarele din Eastwick”, realizat încă din anul 1987. Daryl van Horn era personajul malefic care încerca să seducă şi să înşele trei tinere fete dintr-un  simplu orăşel. Se pare că numele a fost ales strategic… sau la oha.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *