Adrian Mutu, BATUT intr-un club de un fotbalist celebru din Romania! Totul a pornit de la aceste vorbe: „Fratele tau…”

Cand doua firi vulcanice si foarte conflictuale se intalnesc, nu are cum sa iasa nimic bun din acea ecuatie. Dovada sta scandalul iscat zilele trecute intre Adrian Mutu si Sabin Ilie. Se pare ca Mutu a fost cel care a intaratat totul si a sarit la bataie

Zilele trecute, clientii unui restaurant select din Capitala au devenit martori la o scena din filmele cu batai. In rolurile principale, Adi Mutu si Sabin Ilie care de la doi prieteni vechi care s-au inalnit la un pahar, pana la rivali in ring, nu a fost decat un singur pas. Marul discordiei a fost nimeni altul decat fratele lui Sabin, fostul sportiv Adi Ilie, pe care Mutu l-a criticat aspru.

Din cauza vietii extrasportive, Mutu nu a mai fost chemat de Victor Piturca la echipa nationala

Din cauza vietii extrasportive, Mutu nu a mai fost chemat de Victor Piturca la echipa nationala
S-au luat la bataie ca doi pustani„Totul era bine si frumos, pana cand au inceput sa se imbete si vorbeasca de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat. Mutu a inceput totul. I-a zis lui Sabin Ilie ca fratele sau, Adrian Ilie, nu a fost mare fotbalist si ca nu a realizat nimic pentru fotbalul romanesc. Sabin n-a mai rezistat si a sarit la bataie. S-au lovit in ultimul hal, Mutu s-a ales cu buza sparta, iar Sabin – cu niste vanatai pe la ochi. A fost meci egal, ca sa zic asa. Oricum a fost un scandal urat rau de tot”, a povestit unul dintre martori pentru Kanal D. 

Ambii fac urat la bauturaAtat despre Adi Mutu cat si despre Sabin Ilie se zvoneste ca nu stiu sa se tempereze atunci cand consuma mai multe pahare de alcool. Niciunul dintre cei doi nu se poate abtine de la cearta, iar cand gasesc cate un partener asemenea lor, scandalul degenereaza in bataie. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *