Mai sexy de atat nu se poate! Vezi cum s-a pozat printre asternuturi Andreea Tonciu!

Andreea Tonciu este fara doar si poate una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizz-ul romanesc, iar de cand nu a mai aparut pe sticla vedeta isi incita fanii virtuali cu poze extrem de sexy.

Sexoasa bruneta a reusit cu o singura poza sa isi incite fanii, in special reprezentantii sexului tare. Andreea Tonciu s-a fotografiat intr-o ipostaza extrem de provocatoare printre asternuturi, iar in scurt timp imaginea a ajuns sa stranga cateva mii de aprecieri.

Mai ispititoare de atat nu se poate

Mai ispititoare de atat nu se poate

S-a pozat aproape goala

Andreea Tonciu s-a fotografiat zilele trecute inainte sa se bage la culcare, iar „pijamaua” ei a atras atentia tuturor internautilor. Mai mult dezbracata decat imbracata, frumoasa bruneta a reusit sa faca furori cu poza respectiva.

Andreea Tonciu adora sa pozeze in ipostaze sexy

Andreea Tonciu adora sa pozeze in ipostaze sexy

Andreea adora sa se pozeze in ipostaze cat mai sexy, iar profilul ei de facebook este plin de imagini menite sa incite imaginatia fanilor.

Andreea Tonciu fotografiata goala la mare

Andreea Tonciu fotografiata goala la mare

Fotografiata goala la mare

Andreea Tonciu a facut furori la mare cu bustul impresionant. Ea a fost fotografiata topless pe litoralul Marii Negre, iar imaginea a ajuns imediat pe internet. Frumoasa bruneta este mandra nevoie mare de sanii ei sculptati din bisturiu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *