Craciunul nu mai are niciun farmec pentru ea! Ce amintiri dureroase o rascolesc pe Andreea Banica: „De atunci, nu mai e la fel”

A ramas orfana la numai 23 de ani, pierzandu-si ambii parinti la diferenta de doi ani. A trecut mai bine de un deceniu de atunci, dar Andreea Banica nu a uitat niciodata cum erau sarbatorile petrecute in sanul familiei si nici ce cadouri primea.

Chiar acum are tot ceea ce isi doreste, bani, cariera si o familie fericita, Andreea Banica nu a avut deloc o viata usoara. Pe cand avea numai 20 de ani, artista si-a pierdut tatal, care s-a stins din viata dupa un accident de masina. Doi ani mai tarziu, mama Andreei s-a prapadit si ea, pierzand lupta cu cancerul chiar in clipa in care artista era pe scena. Ramasa orfana la numai 23 de ani, frumoasa blondina i-a avut alaturi pe sora ei mai mare si pe actualul sau sot, Lucian. Cu toate acestea, Andreea a fost puternica si a continuat sa lupte pentru a-si cladi o cariera.

A considerat ca are o datorie morala fata de cei care au sprijinit-o si au crezut mereu in talentul sau. Au trecut 11 ani de atunci, iar cantareata este si ea mama, la randul ei. 

Nu se va vindeca niciodata de durerea pierderii parintilor!

Chiar daca marturiseste cu mana pe inima ca este o femeie fericita, Andreea nu a uitat nicio clipa cum erau sarbatorile alaturi de parintii sai:

„Impodobeam bradul. Tata ma punea sa fac multe lucruri in casa, spunea ca ma pregateste pentru viata si ca vrea sa fiu pe picioarele mele, sa nu am nevoie de nimeni. Era mai sever de fel, dar ma iubea ca pe ochii din cap. Imi placea sa gatesc cu mama, sa o ajut sa infasoare sarmalele, sa faca prajituri. Mirosea intr-un fel anume in casa. De cand au murit amandoi, nu am mai simtit la fel. Mereu ne luau mie si surorii mele ce ne doream. Nu aveam pretentiile pe care le au copiii acum, nu exista asa ceva. Noi ne bucuram la lucruri simple.

Nu am fost bogati, dar parintii mei mi-au oferit strictul necesar si au avut grija sa primesc o educatie potrivita. Chiar daca nu mai sunt, nu exista sarbatoare sa nu imi aduc aminte de ei. Durerea asta nu se va sterge niciodata”, a declarat Andreea Banica, pentru CANCAN.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *