Decizie neaşteptată luată de CRISTINA SPĂTAR! A anunţat asta cu puţin timp în urmă

Chiar dacă pare că are parte doar de ghinion, în ultima vreme, după ce soţul i-a dat vestea că vrea să divorţeze şi a trecut şi printr-un accident rutier, pe strada Cristinei Spătar pare totuşi să se zărească, câtuşi de puţin, soarele.

Cristina Spătar a anunţat, în după-amiaza de marţi, în urmă cu puţin timp, că a luat o decizie majoră în ceea ce-o priveşte. Asta deoarece „Regina R&B-ului“ autohton a mărturisit, în direct, că vrea să recurgă la o schimbare şi să urmeze sfatul primit din partea unei prietene. Mai exact, Cristina Spatar se gândeşte foarte serios, după ce a fost dată peste cap de vestea divorţului, să îşi facă un tatuaj. Însă nu orice fel de tatuaj, ci unul c-o semnificaţie aparte, pentru că artista vrea să îşi deseneze pe trup iniţialele copiilor săi.

Mai mult, cântăreaţa de 44 de ani a mărturisit recent că la sfatul duhovnicului său a ales să fie răbdătoare în relaţia cu soţul său şi să nu vină ea cu propunerea divorţului, artista încercând din răsputeri să îşi salveze mariajul.

SURSA: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *